1023
Part time werken met IKEA

Soms moet je wat werk inhalen waar dat mogelijk is, in de keuken of voor de tv. Laat een gebrek aan een werkplek thuis je niet tegenhouden. Wil je de zon opzoeken, maak dan gebruik van een trolley. Vul deze met je belangrijkste werkspullen, pak er een comfortabele stoel bij en ga in het avondzonnetje aan de slag. Thuiswerken was nog nooit zo fijn.

 


Je werkhouding is belangrijk voor rug en schouders. Je kan je laptop op ooghoogte brengen met een laptopsteun. Gebruik een los toetsenbord en muis voor een ergonomische werkplek overal waar een tafel en stoel staat. Je kan een tijdelijke werkplek op elke geschikte hoogte creëeren met verstelbare planken. Deze planken kan je makkelijk aanpassen aan jouw behoefte.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners