1899
Zo richt jij je hal perfect in

Het is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij het inrichten van je huis, terwijl het zo belangrijk is: je hal. Toch is het juiste de plek die je gezellig wilt maken. Waarom de hal zo belangrijk is? Dat leggen we je in dit artikel natuurlijk ook uit. Als jij je hal wilt aanpakken om er een fijne plek van te maken die echt je woonstijl weergeeft, lees je in dit artikel een paar handige tips om je hal perfecte in te richten. Ga ervoor!

Het visitekaartje van je woning

Waarom moeite steken in je hal, zou je misschien denken? Het is nou niet de ruimte in je huis waar je de meeste tijd doorbrengt. Denk er eens zo over: je hal is het eerste wat mensen zien, en het laatste wat jij ziet als je de deur uitgaat. Wel zo fijn, als je dan een hal hebt die mooi is opgeruimd, en die er ook nog eens leuk uit ziet? Je kunt je hal eigenlijk zien als het visitekaartje van je woning. Door je woonstijl door te trekken in deze ruimte, creëer je rust en volledigheid in je huis. Super belangrijk dus, om die hal toch eens aan te pakken.

Opbergruimte in je hal

Daarbij leent de hal zich natuurlijk uitstekend om jassen, schoenen en accessoires op te bergen. Dit is de plek waar jij je aankleedt om naar buiten te gaan. Gelukkig zijn er een hoop prachtige woonaccessoires om je hal leuk én praktisch in te richten. Ga, afhankelijk van je stijl, bijvoorbeeld voor een bamboe schoenenrek – of voel je meer voor een matzwart stalen exemplaar? Ook met kapstokken, opbergdozen en -manden en rekjes kun je helemaal los gaan. Zo richt jij je hal handig, maar ook meteen in jouw stijl in.

Je hal inrichten: tips

Meer tips nodig om je hal perfect in te richten? Begin bij het begin: benut de volledige ruimte van je hal. Werk bijvoorbeeld de hoogte in, om een luxe effect te creëren, maar zodat je ook genoeg ruimte hebt voor je schoenen en jassen. Hang ook spiegels op in je hal: die zorgen voor een optisch grotere ruimte en je kunt je haar doen voordat je deur uitgaat. En tot slot: vergeet de leuke accessoires en tierelantijntjes niet, die maken jouw hal echt eigen. Van een mooi schilderij tot een vaas met (nep)bloemen – die maken je hal af!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners