2124
Zo richt jij je hal perfect in
Gepubliceerd: 16-11-2020 Laatste update: 08-06-2022

Het is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij het inrichten van je huis, terwijl het zo belangrijk is: je hal. Toch is het juiste de plek die je gezellig wilt maken. Waarom de hal zo belangrijk is? Dat leggen we je in dit artikel natuurlijk ook uit. Als jij je hal wilt aanpakken om er een fijne plek van te maken die echt je woonstijl weergeeft, lees je in dit artikel een paar handige tips om je hal perfecte in te richten. Ga ervoor!

Het visitekaartje van je woning

Waarom moeite steken in je hal, zou je misschien denken? Het is nou niet de ruimte in je huis waar je de meeste tijd doorbrengt. Denk er eens zo over: je hal is het eerste wat mensen zien, en het laatste wat jij ziet als je de deur uitgaat. Wel zo fijn, als je dan een hal hebt die mooi is opgeruimd, en die er ook nog eens leuk uit ziet? Je kunt je hal eigenlijk zien als het visitekaartje van je woning. Door je woonstijl door te trekken in deze ruimte, creëer je rust en volledigheid in je huis. Super belangrijk dus, om die hal toch eens aan te pakken.

Opbergruimte in je hal

Daarbij leent de hal zich natuurlijk uitstekend om jassen, schoenen en accessoires op te bergen. Dit is de plek waar jij je aankleedt om naar buiten te gaan. Gelukkig zijn er een hoop prachtige woonaccessoires om je hal leuk én praktisch in te richten. Ga, afhankelijk van je stijl, bijvoorbeeld voor een bamboe schoenenrek – of voel je meer voor een matzwart stalen exemplaar? Ook met kapstokken, opbergdozen en -manden en rekjes kun je helemaal los gaan. Zo richt jij je hal handig, maar ook meteen in jouw stijl in.

inspiratiebrochures1.png

Je hal inrichten: tips

Meer tips nodig om je hal perfect in te richten? Begin bij het begin: benut de volledige ruimte van je hal. Werk bijvoorbeeld de hoogte in, om een luxe effect te creëren, maar zodat je ook genoeg ruimte hebt voor je schoenen en jassen. Hang ook spiegels op in je hal: die zorgen voor een optisch grotere ruimte en je kunt je haar doen voordat je deur uitgaat. En tot slot: vergeet de leuke accessoires en tierelantijntjes niet, die maken jouw hal echt eigen. Van een mooi schilderij tot een vaas met (nep)bloemen – die maken je hal af!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide