1965
Volgens de laatste trends: spiegels in de hal
Gepubliceerd: 16-11-2020 Laatste update: 04-08-2021

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand… Wie heeft de mooiste hal van het land? Straks ben jij dat, want door het gebruik van spiegels geef jij je hal echt een upgrade. Dat is pas een binnenkomer, en nog heel handig bovendien. Wat zijn de laatste trends op het gebied van spiegels? En waarom passen deze juist zo goed in je hal? In dit artikel vertellen we je alles over spiegels in je hal. Je wilt nooit meer anders!

 

Mooi én praktisch

Een spiegel in de badkamer? Logisch. Maar heb je ook wel eens nagedacht over een spiegel in je hal? Juist dit is een perfecte plek om een spiegel op te hangen. Je wilt toch even gluren of je kapsel wel goed zit voor je weggaat, of toch nog even kijken of die jas wel bij de rest van je kleding past? Maar een spiegel heeft nog veel meer voordelen in de hal. Ben jij eigenaar van een compacte of smalle hal? Door het plaatsen van een spiegel in deze ruimte creëer je ruimte die er eigenlijk niet is. Ook reflecteren spiegels het daglicht, zodat je ook een donkere hal wat lichter kan doen laten lijken. Heel belangrijk, want de hal is als ware het visitekaartje van je woning. Dan wil je toch dat je hal er mooi, licht en uitnodigend uit ziet? Met een spiegel in de hal krijg je het voor elkaar!

Voor welke trend ga jij?

Of je nu een grote hal hebt of een kleine, een kleurrijke bohemian sfeer of als je het juist graag zeer minimalistisch houdt: er is een spiegel voor in elke hal. Laat je inspireren door de laatste trends op spiegelgebied, en ga bijvoorbeeld voor grote, ronde spiegels of een spiegel met een houten lijst. Natuurlijke materialen (helemaal hip op spiegelgebied!) doen het trouwens sowieso goed in vrijwel elke woningstijl. Of: ga voor chique en koop een spiegel met een subtiele gouden rand. Dat geeft je hal meteen die hotel chique twist. Als je liever niet voor één grote spiegel gaat, kun je ook kiezen voor meerdere kleinere spiegels. Zo creëer je een speels effect, en kun je nog even goed je outfit checken als je de deur uit gaat. Niets meer aan doen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide