3208
8 trendy schoenenkasten voor je op een rij
Gepubliceerd: 01-02-2021 Laatste update: 12-09-2023

Schoenen hebben de neiging om overal door het huis te slingeren. Zeker bij een wat groter huishouden, zal je er regelmatig tegenaan lopen. Maar wist je dat er heel handige oplossingen voor zijn?

De rondslingerende schoenen in huis zijn definitief verleden tijd met een handige schoenenkast. Je kunt dan voor een traditioneel model kiezen, maar er zijn nog veel meer inventieve uitvindingen voor het opbergen van je schoenen. Van een verloren ruimte onder de trap tot een garderoberek met geïntegreerd schoenenrek.

8 trendy schoenenkasten voor je op een rij

spinder-design-schoenenkast_kopiëren.png

WIN-VLOERKLEED.png

De Spinder design Billy 3 schoenenkast is heel modern en een echte blikvanger. Ideaal om een lege wand wat meer vorm te geven. De schoenenkast is bijvoorbeeld perfect voor in de hal, omdat deze door de praktische vakken maar weinig ruimte inneemt.

yamazaki-schoenenrek_kopiëren.png

Het Yamazaki slim schoenenrek is minimalistisch en stijlvol. Dit rek is heel handig als je over veel paar schoenen beschikt. Bovendien is het rek door de afmetingen geschikt voor heren- en damesschoenen.

Yamazaki-Line-Schoenenrek_kopiëren.png

Dit Yamazaki Line schoenenrek is een laag schoenenrek met eveneens minimalistische vormen. Er kunnen niet alleen circa 6 paar schoenen op het rek geplaatst worden, maar eronder blijft ook een handige ruimte over.

zeller-bamboo-schoenenrek_kopiëren.png

Het Zeller bamboo schoenenrek volgt de laatste trends voor duurzaamheid. Met dit natuurlijke materiaal haal je een verantwoord product in huis en het is ook nog eens mooi!

schoenenrek-met-bankje_kopiëren.png

Een bankje met ruimte om de jassen op te hangen en je schoenen neer te zetten. Klinkt dat niet ideaal? Met het H&L Garderoberek is dat allemaal mogelijk.

woodman-schoenenrek_kopiëren.png

Het WoodmanSlussen schoenenrek ziet er strak uit en biedt bovendien de ruimte voor 8 paar schoenen. Voor elk gezinslid is er dus een mooi plaatsje voor de schoenen.

  industrieel-schoenenrekBOL_kopiëren.png

Dit groot schoenenrek met 4 fijne roosters biedt niet alleen volop ruimte voor veel schoenen, maar ook voor allerlei andere zaken. Zo kun je je interieur echt een boost geven.

hinsal-schoenenkastBOL_kopiëren.png

Deze Hinsal schoenenkast biedt meer ruimte dan je denkt! De handige vakken zijn perfect om maar liefst 20 paar schoenen in te plaatsen. Bovendien is er onder de vakken nog ruimte voor andere zaken.

Nog meer inspiratie

Online kwamen we nog wat andere leuke ideetjes tegen.

Een leuke ladder met planken om je schoenen op te plaatsen. Het staat hip en je hebt meteen volop de ruimte!

Opbergruimte in de traptreden, klinkt dat niet als ideaal? Zo is het niet langer verloren ruimte, maar wordt elk plaatsje benut.

Ook hier zie je hoe handig een opbergruimte in de traptreden kan zijn. Doordat je de traptrede ‘dicht kunt klappen’, zie je er helemaal niets meer van. Dat staat meteen lekker opgeruimd.

Dat ook een open opbergplaats onder de traptreden mooi kan zijn, is nu wel bewezen. Je kunt hier niet alleen schoenen in opbergen, maar ook boeken of andere zaken.

Heb je meer tips nodig? Kijk dan ook naar deze inspiratieartikelen


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide