1253
10x Wat zijn handige accessoires voor de hal?
Gepubliceerd: 08-06-2022

De hal krijgt meestal maar weinig prioriteit bij de inrichting van de woning. Dit is echter zonde! Het is immers toch de plek waar je steevast je woning verlaat en waar je ook weer binnenkomt na een dag op pad te zijn geweest. Er zijn verschillende handige én mooie accessoires te vinden voor de gang. Dit zijn onze tips!

Sleutelkluis

Je wilt je sleutels ergens kwijt kunnen in de hal. Deze kun je in een kluisje opbergen . Hier berg je verschillende sleutels eenvoudig in op. Van de voordeur, de achterdeur, de schuur, de fiets, enzovoorts.  Maar wat als je een sleutel al bent vergeten en je jezelf hebt buitengesloten? Kies dan voor handige sleutelkluisjes van Kluisstore. Deze hang je buitenshuis en zijn met een code open te maken. Hoe groter de sleutelkluizen zijn, hoe meer sleutels je erin kwijt kunt. Het is dus maar net wat werkt voor jou. Je sleutels hoeven nu niet meer rond te slingeren. Een sleutelkluis met een slotje erop is tevens een goede keuze. Mocht er worden ingebroken, dan kunnen inbrekers niet alle sleutels meenemen.

Deurmat

Je wilt met schone schoenen je huis binnentreden. Zorg daarom voor een kwalitatieve deurmat, het liefst eentje die zowel droog maakt als het vuil verwijdert. Je kunt er ook aan denken om aan de buitenkant en aan de binnenkant van de deur een mat te leggen, voor een grondigere reiniging.

inspiratiebrochures1.png

Kapstok

Een kapstok is onmisbaar in de hal, om je jassen aan kwijt te kunnen. Hoe groot die kapstok moet zijn, is met name afhankelijk van het aantal jassen dat je eraan kwijt wilt. Denk na of je een hangende of een staande kapstok wilt. Een staande kapstok is wat sfeervoller, maar neemt ook weer meer plek in beslag. Die ruimte moet er maar net zijn.

Kast

Hoe zorg je voor wat extra opbergruimte in de gang? Zet er een kast neer. Een kleine of een grote kast: dat is aan jou om te bepalen. Hier kun je je accessoires in kwijt, zoals sjaals, mutsen en handschoenen. Een schoenenkast is tevens een optie! Wil je je spullen veilig opbergen voor bijvoorbeeld brand, kies dan voor veiligheidskasten van Kluisstore.

Bankje

Vergeet niet om een bankje in de hal te plaatsen, waarop je kunt plaatsnemen om je schoenen aan te trekken. Wel zo comfortabel – én het oogt gezellig.

Krukje

Past een bankje niet? Denk dan aan een kleinere variant, in de vorm van een krukje. Mooi in hout bijvoorbeeld.

Spiegel

Nog even je looks checken voordat je de deur uitstapt? Hang een spiegel op in de hoek. Zo weet je altijd hoe je eruit ziet voordat je op pad gaat.

Lamp

Het is wel zo praktisch als je voldoende zicht hebt in de hal. Hang niet enkel een simpel spotje op, maar kies liever voor een leuke lamp. Aan het plafond of aan de muur, of in beide vormen. Dit zorgt al direct voor meer aankleding in de hal.

Wanddecoratie

Voor wat meer sfeer in de gang, hang je leuke posters of schilderijtjes op. Voor wanddecoratie is altijd nog wel een plekje te vinden!

Plant

Tot slot: zet een fraaie plant neer in de hal. Dit zorgt direct voor levendigheid. Zo verander je de hal van een saaie ruimte in een gezellige entree.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide