1262
Wat is ‘JouwStijl’?

Goossens wonen en slapen presenteert deze maand vol trots het nieuwe magazine 2015: ‘JouwStijl’. Opgesplitst in de vier woonstijlen: puur, modern, landelijk en luxe. Volop verrassende ideeën die perfect passen bij ieders interieurwensen. Vraag het gratis magazine aan via www.goossens.nl en ontdek uw woonstijl! Zoveel mensen, zoveel wensen. Een gevleugelde uitspraak die opgaat voor eten, drinken, vakanties, boeken en nog veel meer. En natuurlijk helemaal voor woonstijlen. Want, waar de een zich wellicht helemaal thuis voelt in een strak, modern interieur zal een ander meer op zijn gemak zijn tussen robuuste houten meubelen. Goossens begrijpt dat en heeft dat uitgewerkt in het stijlmagazine, waarbij in deze eerste uitgave eigenaren René en Margareth Goossens hun visie op de collectie geven. Een collectie die overzichtelijk is ingedeeld in vier stijlgroepen, met veel inspiratie en keuze voor elke smaak.

Slapen als beroep
In het nieuwe magazine ziet men in één oogopslag welke stijl meubelen aansluiten bij welke smaak. Daarnaast staat er ook een interview met Maayke Goossens in. Zij vertelt waarom ze van slapen haar beroep heeft gemaakt en ze geeft een kijkje achter de schermen van het ‘slapen van de toekomst’. Dat bewijst maar eens welk een enorme ontwikkeling deze afdeling slapen de afgelopen tijd heeft doorgemaakt

op het gebied van nieuwe concepten, diverse stijlen, persoonlijke sfeer en heerlijk comfort.

De vier grote woonstijlen
De collectie van Goossens is overzichtelijk ingedeeld in vier grote woonstijlen: puur, luxe, landelijk en modern. Daarbij staat puur voor de schoonheid van kleine dingen; pure and basic, van natuurlijke materialen met karakter, robuust en onverwoestbaar. De woonstijl luxe staat voor meubelen die écht de wow-factor hebben. Modern en exclusief met een gedurfd randje. Mensen die de voorkeur geven aan lichte tinten en verweerd hout voelen zich thuis in woonstijl landelijk om heerlijk tot rust te komen. Of wordt het toch design met uitgesproken vormen en kleuren? Voor die doelgroep heeft Goossens woonstijl modern.

Verrassende stijloriëntatie
In het nieuwe magazine ‘JouwStijl’ kan uiteraard maar een klein deel van de veel ruimere collectie worden getoond. Voor de echte ervaring en een veel ruimer aanbod, beschikt Goossens over 15 filialen in de Benelux. Een bezoek aan een van de winkels is altijd goed voor een verassende stijloriëntatie of een gratis interieuradvies. Uiteraard kan een eerste oriëntatie ook op de inspirerende website goossens.nl.

Vraag het magazine gratis aan via onze woonbrochureservice


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners