1900
Teak eettafel

De eettafel, we spenderen er tegenwoordig heel wat uurtjes aan. Niet alleen voor het nuttigen van een gezonde maaltijd maar om gezellig de dag door te nemen onder het genot van een lekker glas wijn. En omdat bijna iedereen wel een WIFI verbinding in huis heeft wordt er ook steeds vaker gewerkt aan de eettafel of door de kinderen geblokt voor een proefwerk.

Een eettafel moet niet alleen praktisch voor allerlei activiteiten zijn maar moet natuurlijk ook mooi zijn. Het is immers de eyecatcher van de (woon) keuken of jouw interieur. Maar hoe kies je nou de juiste eettafel.

Er zijn verschillende soorten eettafels te onderscheiden. De meeste eettafels zijn vaak behoorlijk groot. Hierdoor nemen ze nogal wat ruimte in beslag. Wanneer je een grote woonkamer hebt is dit natuurlijk geen enkel probleem maar wanneer je een kleinere ruimte hebt is een grote eettafel al snel een sta in de weg. Houd hier dus goed rekening mee bij de keuze van jouw eettafel.

Veel eettafels zijn gemaakt van hout. Dit geeft de ruimte een gezellige en warme sfeer. Bijvoorbeeld een teak eettafel. Deze zijn sterk en geven een robuste sfeer. Doordat deze houten tafels een neutrale uitstraling hebben passen ze zowel in een klassiek als in een modern interieur.

Bij het bepalen van de juiste eettafel is het ook van belang om te bekijken hoeveel personen er aan de tafel gaan zitten. Moet er plek voor 2,4,6 of meer personen zijn aan tafel. Ook is de hoogte van de eettafel een dingetje dat je niet over het hoofd moet zien. Dit is vooral belangrijk bij de keuze van de eetkamerstoelen. Kies je stoelen met armleuningen dan moet je ervoor zorgen dat er genoeg ruimte overblijft tussen de stoelen. Na het eten wil je de stoelen waarschijnlijk netjes aanschuiven en dan moeten de leuningen ook nog wel onder de tafel passen.

Ben je op zoek naar een unieke eettafel, eentje die niemand anders ook heeft? Neem dan eens een kijkje op de website van Oostersemeubelen.nl. Zij hebben een breed scala aan massief teakhouten eettafels die allemaal met de hand gemaakt zijn in Indonesië. Hierdoor is elk exemplaar uniek. En is een standaard maat eettafel net niet geschikt voor jouw interieur dan kunnen ze jouw eettafel ook op maat maken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners