7388
Alarmsysteem via WIFI
Gepubliceerd: 21-05-2017 Laatste update: 30-05-2017

Een onveilig gevoel daar houdt niemand van en al helemaal niet als het om je meest waardevolle plek gaat, je eigen huis. De plek waar je iedere dag weer fijn thuis kan komen, waar mooie herinneringen en dierbare spullen liggen, juist over die plek wil je een veilig en gerust gevoel hebben zodra je gaat slapen of de deur op slot draait.

Voorkomen is beter dan genezen…

Maar misschien maak je je helemaal geen zorgen, natuurlijk heb je weleens gehoord dat er bij iemand is ingebroken, maar dit gebeurt vooral bij anderen en niet bij jou. Toch?

inspiratiebrochures1.png

Veel mensen zullen zo denken. Maar soms kan het heel dichtbij komen wanneer er iets in de buurt gebeurt en het (bijna) te laat is met alle gevolgen van dien. Voorkomen is beter dan genezen…misschien toch alvast maatregelen nemen en een alarm overwegen?

Gemakkelijk zelf te installeren. 

Alarmsystemen zijn duur, complex en kunnen alleen door professionals geïnstalleerd worden. Argumenten die vaak te horen zijn maar gelukkig niet (meer) waar. Een goed voorbeeld van een veilig alarmsysteem dat zeer gemakkelijk te installeren en in gebruik is, is het Protexiom alarmsysteem van Somfy.

Het Somfy alarmsysteem is een zeer hoogwaardig alarm dat je huis en waardevolle producten beschermt in alle omstandigheden. Niet alleen bij inbraak maar ook als de stroom of internet uitvalt werkt het systeem gewoon door en houdt je op de hoogte als iemand je huis probeert in te komen. De pakketten van Protexiom worden zeer compleet geleverd om verschillende kamers, deuren of ramen te beveiligen en zijn ook gemakkelijk uit te breiden met extra sensoren. Probeert iemand je huis binnen te dringen? Dan gaat de luide 100 decibel sirene af en krijg je direct een notificatie via de gratis app of een sms bericht. Daarnaast kunnen nog 3 andere mensen (zoals je buren) ook een sms ontvangen zodat zij kunnen controleren of alles in orde is. Erg handig met de aankomende vakantieperiodes voor de deur.

Het Somfy Protexiom alarmsysteem is te koop in verschillende winkels en kan je zelf installeren zonder dat er extra installatiekosten of maandelijkse kosten bij komen. Somfy staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid en draagt zo bij aan een veiliger huis.

Kijk voor meer informatie op: https://shop.somfy.nl/ 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide