3677
Win een slimme deurbel met camera!

Onverwacht bezoek en de zoete inval? Erg gezellig! Maar soms ook niet, zeker niet wanneer het gasten zijn waar je helemaal niet op zit te wachten zoals opdringerige verkopers. De deur snel weer dichtsmijten is niet netjes, maar wij van wonenonline.nl hebben hiervoor recent dé oplossing ontdekt: Namelijk een slimme deurbel! 

Slimme deurbel

Je denkt er waarschijnlijk niet aan wanneer je er op drukt, maar toen wij onlangs op de site van deurbel-zaak.nl stuitten zagen wij hóeveel soorten er zijn. En vooral de slimme opties, waarbij je met een slimme deurbel met camera bij de deur álles kunt volgen wat er daar gebeurt vinden wij fantastisch. En waar je dat dan ziet? Gewoon op je telefoon, tablet of computer.

Zo kun je van een afstandje zien of je visite er al is, maar ook bij bijvoorbeeld pakketbezorgers is het super handig. Jij weet precies of iets al geleverd is en waar het pakketje staat. En om het nog gekker te maken; Je kunt via het systeem zelfs tegen de pakketbezorger praten! Dus door je deurbel nooit meer een gemist pakketje, want je kunt gewoon je geheime verstopplekje aan de bezorger verklappen.

Goedkoop én eenvoudig

Deurbel kopen duur? Dat valt reuze mee. Zeker wanneer je dit online bestelt bij deurbel-zaak.nl. En ondanks het allemaal heel hightech klinkt, is de installatie heel eenvoudig. Dit komt door het draadloze systeem wat je gemakkelijk kunt koppelen met je Wifi-netwerk.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide