4228
Win een slimme deurbel met camera!
Gepubliceerd: 30-10-2020 Laatste update: 25-12-2021

Onverwacht bezoek en de zoete inval? Erg gezellig! Maar soms ook niet, zeker niet wanneer het gasten zijn waar je helemaal niet op zit te wachten zoals opdringerige verkopers. De deur snel weer dichtsmijten is niet netjes, maar wij van wonenonline.nl hebben hiervoor recent dé oplossing ontdekt: Namelijk een slimme deurbel! 

Slimme deurbel

Je denkt er waarschijnlijk niet aan wanneer je er op drukt, maar toen wij onlangs op de site van deurbel-zaak.nl stuitten zagen wij hóeveel soorten er zijn. En vooral de slimme opties, waarbij je met een slimme deurbel met camera bij de deur álles kunt volgen wat er daar gebeurt vinden wij fantastisch. En waar je dat dan ziet? Gewoon op je telefoon, tablet of computer.

Zo kun je van een afstandje zien of je visite er al is, maar ook bij bijvoorbeeld pakketbezorgers is het super handig. Jij weet precies of iets al geleverd is en waar het pakketje staat. En om het nog gekker te maken; Je kunt via het systeem zelfs tegen de pakketbezorger praten! Dus door je deurbel nooit meer een gemist pakketje, want je kunt gewoon je geheime verstopplekje aan de bezorger verklappen.

Goedkoop én eenvoudig

Deurbel kopen duur? Dat valt reuze mee. Zeker wanneer je dit online bestelt bij deurbel-zaak.nl. En ondanks het allemaal heel hightech klinkt, is de installatie heel eenvoudig. Dit komt door het draadloze systeem wat je gemakkelijk kunt koppelen met je Wifi-netwerk.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide