2069
Veilig in je eigen huis
Gepubliceerd: 03-10-2017

Je huis is je vertrouwde plek, een plek waarin je iedere dag weer fijn thuis komt en waarin je alle dierbare spullen en herinneringen bewaard. Niets is zo belangrijk dan dat je je ook veilig voelt. Je moet er niet aan denken dat onbevoegden zomaar in je woning komen en aan jouw mooie spulletjes komen of nog erger deze meenemen.

Een goed slot op de voordeur en alles goed afsluiten wanneer je je huis verlaat is natuurlijk een inkoppertje. Wanneer je je woning verlaat en je laat een klein raampje open staan of even de hond uit laat en de deur losjes achter je dicht trekt is natuurlijk een uitnodiging aan het dievengilde om eens lekker in jouw woning te komen snuffelen. Maar helaas zijn boeven tegenwoordig een stuk brutaler geworden en heb je eigenlijk aan een degelijk slot en een gesloten raam niet meer genoeg om je veiligheid te garanderen.

Gelukkig leven we in de moderne wereld en kunnen we tegenwoordig gebruik maken van heel wat moderne snufjes om onze woning een stukje veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan het plaatsen van een beveiligingscamera.

Het plaatsen van een beveiligingscamera heeft een zeer preventieve werking. Wanneer het boevengilde een camera ziet hangen zullen ze snel een blokje om lopen. Dan liever naar een woning waar geen camera's hangen.

Naast de preventieve werking heeft de camera ook een indentificatie functie. Stel dat ze de camera niet hebben opgemerkt en ze slaan toch hun slag dan is de kans groot dat je de dader binnen no time hebt kunnen indentificeren omdat ze prachtig op beeld staan.

Niet alleen voor de bescherming van je woning is een beveiligingscamera geen overbodige luxe maar ook voor de omgeving kan deze heel erg handig zijn. Je filmt gelijk wat er in en om je tuin gebeurd en kan zo ook gemakkelijk eventuele vernielingen of ontvreemdingen snel traceren.

Omdat we tegenwoordig bijna 24/7 online zijn kunnen we ook op afstand met onze camera meekijken. Zit je op je werk en wil je even een blik op of rondom je huis werpen dan kan je heel gemakkelijk inloggen en de beelden bekijken. Gewoon op de pc of je smartphone.

En natuurlijk hoeft je het niet bij 1 camera te houden. Een camera in huis kan ook heel geschikt zijn voor plaatsing in de babykamer zodat je, als je even koffie bent drinken bij de buren, goed de kleine in de gaten kunt houden.

Wil jij je woning ook extra beveiligen en lijkt een beveiligingscamera jou wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website van Onlinecamerashop. Hier vind je een enorm assortiment aan beveiligingscamera's voor allerlei toepassingen en voor ieder budget.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide