1610
TV en kunstcollectie ineen?
Gepubliceerd: 28-01-2021 Laatste update: 10-06-2022

Met de nieuwe Samsung The Frame haal je een mooie tv in huis. Het toestel heeft alles (en meer) dat je van een moderne tv mag verwachten. Het is namelijk niet zomaar een tv. The Frame is speciaal ontworpen om ook kunst in jouw interieur te brengen. Wanneer de tv uit is, wordt er een schilderij of foto weergegeven. Je kunt dus voor een bijzonder kunstwerk kiezen uit de art gallery of voor een eigen foto, bijvoorbeeld van je laatste tripje naar het buitenland.

Dankzij een handig ophangsysteem kun je de tv zonder moeite aan de muur bevestigen, maar je kunt ook kiezen voor een bijzondere statief om het kunstwerk nog meer cachet te geven.

Weg met ‘the gap’

Als jouw nieuwe Samsung strak aan de muur zit en precies de goede lijst heeft, blijft er nog altijd dat zwarte ‘gat’ over als de tv uit is. Maar dat heeft Samsung ook voor je opgelost. Als de tv uit is, zie je standaard de afbeelding van een kunstwerk op het scherm. Gasten zullen door de lijst en het beeld dan ook in eerste instantie denken dat jij een muurdecoratie hebt aangeschaft. Deze trend wil je toch niet missen? The Frame is een echte eyecatcher, zelfs als deze niet is ingeschakeld.

inspiratiebrochures1.png

Een kunstcollectie op afroep

Uiteraard wil jij ook meer kunstwerken als je The Frame eenmaal hebt aangeschaft. Daarin heeft Samsung al voorzien. Als jij namelijk een abonnement neemt op de Art Store, kan je kiezen uit maar liefst 1.200 kunstwerken. De collectie loopt van klassiek tot moderne kunst.

samsung-theframe-23.png

Een extraatje is ook nog eens dat de Art Store leert wat jij mooi vindt. Aan de hand van eerder gekozen afbeeldingen krijg je suggesties uit de store. Zo zie je snel wat jou aanstaat en kun je regelmatig een nieuw kunstwerk ‘ophangen’. Overigens hoef je niet voor kunst te kiezen. Je kunt namelijk ook jouw favoriete foto’s op The Frame laten zien. Dat is erg eenvoudig: je downloadt de foto op een UBS-stick of je smartphone en biedt deze aan The Frame aan.

Diverse moderne opties

Dacht je dat dit alles was wat dit supermoderne toestel kan? Er zijn nog veel meer opties, zowel voor de tv als de kunstwerken. Met een helderheidsensor analyseert The Frame constant het licht in de kamer en past het beeld automatisch aan. Dat geldt ook voor geluiden, zodat de dialoog goed verstaanbaar blijft onder alle omstandigheden. Wil je op het scherm zowel zien wat er op tv gebeurt als je smartphone volgen? Dan stel je dat gewoon in. En wat dacht je van de optie om de kunstwerken zichtbaar te maken met een bewegingssensor?

samsung-theframe-11.png

Door toepassing vanOneInvisibleConnection heb je geen kabels nodig, ook niet als je andere apparaten wilt aansluiten. De Quantum Dot technologie biedt je een geweldige beeldkwaliteit dankzij het contrast en de helderheid van led. Kortom: die kleine tv van 32 inch is een topper als je een mooie beeldbuis wilt hebben. Maar het toestel heet niet voor niets de ‘frame’. Je kunt kiezen uit diverse lijsten voor dit toestel, zodat je er altijd eentje vindt die past bij jouw interieur.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide