1179
Smartphone wordt steeds belangrijker in de woonkamer

De smartphone is nauwelijks meer weg te denken uit ons leven. Zeker nu je in huis gebruik kunt maken van spraakgestuurde assistenten zoals Google Home en Siri. Dus ook bij de inrichting van je woonkamer is het tegenwoordig interessant om rekening te houden met je smartphone en gerelateerde functies!

 

Hulp in huis
In veel moderne huishoudens vind je technische snufjes terug die met de smartphone kunnen worden bediend. Een muziekinstallatie. De raamdecoratie. Televisieapparatuur. De thermostaat. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een app voor!

Maar het wordt ons nóg gemakkelijker gemaakt dankzij spraakgestuurde assistenten zoals Google Home en Siri. Zo kun je vanaf de bank je persoonlijke assistent aanspreken – verstopt in een speaker op het dressoir of in je smartphone aan de oplader- die vervolgens jouw wensen in gang zet! “Siri, doe de gordijnen dicht”. Zo makkelijk is het.

Wat moeten we zonder?
Nu de smartphone ook in onze woonkamer, slaapkamer en badkamer is geïntegreerd zijn we er nóg meer van afhankelijk. Dus als de telefoon crasht, reageren we allemaal hetzelfde: paniek! We voelen ons verschrikkelijk kaal zonder smartphone, en willen dus niets liever dan dat deze zo snel mogelijk weer gemaakt wordt. Gelukkig is dat vaak ook mogelijk. Samsung reparatie Amsterdam is bijvoorbeeld met de meeste reparaties in een half uurtje klaar!

Handigheidjes
In ons interieur vinden we, behalve de spraakgestuurde assistent, steeds meer sporen van smartphone gebruik. Zo bestaan er tafellampen met een USB-poort voor je oplader in de standaard verwerkt. Ook stopcontacten hebben vaak een extra USB-aansluiting. Design muzieksystemen sluiten niet alleen aan op je smartphone, maar zijn ook speciaal ontwikkeld om zo mooi mogelijk in je interieur op te gaan. Zelfs de houder van je tablet heeft, als je dat wil, dezelfde houtlook als je vloer of dressoir. Je zou inmiddels kunnen spreken van interieur 2.0: design wonen en smartphone gebruik gaan hand in hand!

Toch zijn we ons er soms ineens haarscherp van bewust dat dit prachtige woonsysteem in duigen valt als onze smartphone ermee ophoudt. Maar laat je niet gek maken, want met een beetje geluk is je telefoon in een mum van tijd gerepareerd! Samsung reparatie Utrecht heeft zelfs een Haal & Breng service zodat je geen vrij hoeft te nemen van je werk.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners