1679
Ding, dong: ga voor de slimme deurbel

Ben jij ook wel eens heel benieuwd wie er voor de deur staat, zonder dat je al open wilt doen? Met een slimme deurbel is dat gevoel verleden tijd: je staat dan altijd in verbinding met je (onverwachte) bezoeker – zelfs als je niet thuis bent. Benieuwd wat een slimme deurbel allemaal kan? Een tipje van de sluier: ding, dong is echt niet het enige geluid wat deze intelligente melder kan maken. We nemen je mee in de wereld van de slimme deurbel.

De voordelen van een slimme deurbel

Een slimme deurbel heeft vele voordelen. Het is een deurbel met een camera, zodat je altijd via je smartphone kunt zien wie er op de stoep staat. Dat kan zelfs als je niet in je woning aanwezig bent! Dit is één van de grootste voordelen van de slimme deurbel. Super handig: je kunt zelfs communiceren met je bezoeker vanaf je smartphone. Zo kun je snel aangeven wanneer je wel thuis bent of andere afspraken maken over het bezoek. Daarbij geeft een slimme deurbel je woning een veiligheidsboost: ook ongenode bezoekers hou je via de camera in de gaten. Is er iets gebeurd in je woning? Bij veel slimme deurbellen kun je ook beelden terugkijken. Daarbij mis je nooit meer die postbezorger, ook als je in de tuin zit: je hoort je slimme deurbel via je smartphone echt overal. En: je kunt zelf het gewenste deuntje in stellen. Dag, irritante deurbel!

De keuze is reuze: zo kies je

Als je voor een slimme deurbel gaat, kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. De keuze is namelijk enorm. Om je keuze makkelijker te maken, is het goed om je wensen te filteren. Wil je bijvoorbeeld een slimme deurbel die via wifi gaat, dat je de bel in je woning kunt horen (of slechts op je smartphone), en wil je ook in het donker kunnen zien wie er voor de deur staat? Door zulke wensen te filteren, kom je al gauw bij de juiste slimme deurbel voor jouw situatie. Kom je er nog niet uit? Kijk dan eens naar de Coolblue slimme deurbellen top 10. Een populaire keuze onder consumenten is bijvoorbeeld de Ring deurbel: met deze slimme deurbel verhoog je de veiligheid in je woning. Je ziet – waar jij je ook bevindt – precies wie er voor je deur staat: je kunt ook (vanaf afstand) gemakkelijk videobeelden opslaan op je telefoon. Eigenlijk fungeert deze Ring deurbel als een soort veiligheidscamera: je weet altijd wie er aan de deur is geweest, want door de brede kijkhoek heb je een goed beeld op (ongewenste) bezoekers. Wel zo fijn!

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners