1818
Waarom het vergelijken van zorgverzekeringen loont

Elke maand wordt het weer van je rekening afgeschreven: de premie voor je zorgverzekering. Het afsluiten van een (basis)zorgverzekering is verplicht voor elke Nederlander, maar het is wel zo fijn als deze verzekering ook aansluit op je zorgwensen. Gelukkig kun je bij tientallen verschillende verzekeraars terecht voor een zorgverzekering: de keuze is reuze. Op zoek naar een zorgdekking die perfect bij jou én je budget past, of ben je benieuwd of je geld kan besparen op je premie? Dan is het vergelijken van verschillende zorgverzekeringen een goed idee.Het ideale moment om over te stappen

Elk jaar weer kun je switchen van zorgverzekering. In november maken verzekeraars de nieuwe tarieven bekend - en dat kan handig uitkomen. Misschien is je zorgbehoefte anders geworden, heb je voor komend jaar een ander budget of ben je niet tevreden over je huidige verzekeraar. Of ben jij gewoonweg op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Kijk dan voor het nieuwe jaar of er een zorgverzekering is die nog voordeliger is voor jouw situatie.

Vergelijk!
Door verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat je voor komend jaar een passende verzekering afsluit. Omdat er veel verschillende aanbieders van zorgverzekeringen zijn, en omdat de polisvoorwaarden van deze verzekeringen erg van elkaar kunnen verschillen, kan vergelijken soms best ingewikkeld zijn.

Gelukkig zijn er handige online tools waarmee je in een oogwenk kunt kijken of je geld kunt besparen op je zorgverzekering. Via Goedkoopste Zorgverzekering kun je bijvoorbeeld meteen zien welke verzekeraar de goedkoopste basisverzekering aanbiedt - en kun je vergelijken aan de hand van je persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld wel of geen tandartsverzekering, en wil je per jaar of per maand betalen? Door gebruik te maken van deze vergelijkingswebsite hoef je geen uren te doen over het vergelijken van verschillende zorgverzekeringen, maar kom je in een paar muisklikken uit op de aanbieder die het beste bij jou past. Wel zo fijn!

Bespaar een hoop geld

Het vergelijken van zorgverzekeringen is de beste manier om een hoop geld besparen op je verplichte zorgkosten. Om nog meer te besparen, kun je ervoor kiezen om je premie per jaar te betalen – daardoor krijg je vaak korting tot wel vijf procent – of bepaalde zorgkosten aftrekken bij je jaarlijkse belastingaangifte. Vergeet vooral niet om te kijken of je zorgtoeslag kunt krijgen. Zorgtoeslag 2020 aanvragen? Het is afhankelijk van je persoonlijke situatie of en hoeveel zorgtoeslag je mag ontvangen. Check daarom snel hoeveel jij misschien terugkrijgt van de Belastingdienst. Zo hou je meer geld over voor de leuke(re) dingen!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners