799
Zo spaar je in een handomdraai voor je interieurdoelen

Droom jij van die nieuwe badkamer of heb jij een bank gezien die je moét hebben? Als je bankrekening op het moment niet toereikend is, zit er maar één ding op: sparen. Komt het woord sparen niet in jouw woordenboek voor of ben je gewoonweg benieuwd naar hoe je nog beter geld opzij kunt zetten? Wij vertellen je hoe je in een handomdraai kunt sparen voor al je interieurdoelen. Zeg maar hallo tegen die upgrade in je huis!Maak het visueel

Eén van de dingen die ontzettend goed werkt als je niet zo’n spaarder bent, is om je spaardoel visueel te maken. Als jij elke dag plaatjes van die geweldige stoel of foto’s van hoe jij je droomkeuken zou indelen ziet, wordt het opeens stukken makkelijker om geld opzij te zetten. Vul je Pinterest borden met inspiratieplaatjes of maak een fysiek moodboard dat je in je huis ophangt. Voor je het weet, kun jij dan dat spaarvarken stukslaan!

Spaar door te beleggen
Wil jij niet op een traditionele manier sparen, maar toch wat achter de hand hebben voor een grotere investering in je huis? Er zijn genoeg opties om op een andere manier te sparen. Wat dacht je van goud kopen? Het kopen van goud is een hartstikke veilige manier van sparen, want de goudprijs gaat al jarenlang omhoog - en blijft in ieder geval van dezelfde waarde. Als je het niet erg vindt om wat meer risico te nemen, kun jij je ook verdiepen in bitcoin kopen. Als je dat goed doet, kun jij je geld zo al snel meer waard laten worden, en er met dit gespaarde geld in de toekomst een nieuwe keuken of badkamer voor laten plaatsen.

Zet al je extraatjes opzij

De fijnste manier om te sparen, is natuurlijk door het niet heel erg in je portemonnee te voelen. Zet daarom alle financiële meevallers meteen op je spaarrekening: zo heb je eigenlijk helemaal niet door dat je flink aan het sparen bent, want je mist het geld niet op je rekening. Je dertiende maand, die meevaller van de Belastingdienst, de schenking van je ouders? Sparen maar: daarmee ben je meteen een stuk verder bij dat gave interieurdoel.

Lekker automatisch
Als je liever (ook) elke maand een bedrag opzijzet om zo nog sneller tot je spaardoel te komen, is het een goed idee om per periode een vast bedrag automatisch naar je spaarrekening over te laten schrijven. Het beste stel je dat aan het begin van de maand in: aan het begin sparen is beter dan aan het einde van de maand, dan kom je nooit te kort. Handig, toch?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners