858
Ohra zorgverzekering

Bij OHRA heeft u niet alleen een zorgverzekering die bij u past, maar weet u ook altijd waar u aan toe bent. En verandert er iets in uw levensfase, gaat u bijvoorbeeld samenwonen of komt er gezinsuitbreiding? Dan kunt u uw aanvullende verzekering met de OHRA Meegroeiservice een keer per jaar aanpassen.Voordelen OHRA Zorgverzekering
Met een zorgverzekering van OHRA bent u goed verzekerd en voorkomt u verrassingen achteraf. Zo

ziet u precies wat u vergoed krijgt ;

regelt u uw administratie 24/7 online;

declareert u uw rekeningen digitaal.

En verandert er iets in uw levensfase, gaat u bijvoorbeeld samenwonen of komt er gezinsuitbreiding? Dan kunt u uw aanvullende verzekering met de OHRA Meegroeiservice een keer per jaar aanpassen. Een medische keuring is niet nodig. Uw nieuwe aanvullende verzekering gaat in op de eerste dag van de volgende kalendermaand nadat u de wijziging hebt aangevraagd. U kunt er ook voor kiezen de aanvullende verzekering later te laten ingaan.

Klik hier voor de OHRA Zorgverzekering

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners