744
NN Inboedelverzekering

Met de Inboedelverzekering zijn uw waardevolle spullen in uw huis goed verzekerd. De inboedelverzekering is er in twee varianten: Uitgebreid of All-in.

U krijgt altijd een scherpe premie. Voor zowel de Uitgebreid als All-in variant geldt:

Uw inboedel is standaard 10 jaar verzekerd tegen nieuwwaarde

Dekking voor schade door onder andere brand, storm, water en neerslag Audiovisuele-en computerapparatuur standaard verzekerd tot €7.500,-. Sieraden tot €5.000,-. Beide uit te breiden tot €15.000,- met de Kostbaarhedendekking

Uw spullen zijn verzekerd tot maximaal € 100.000,- per schadegeval

24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij schade

Kiest u voor Uitgebreid dan is uw inboedel verzekerd tegen de belangrijkste en meest voorkomende schade. Zoals schade door brand, schroeien, storm, water en diefstal. Met All-in verzekert u alle schade die plotseling en onvoorzien ontstaat. Dus niet alleen de zaken die onder Uitgebreid vallen, maar ook schades die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Zoals de kop koffie over de laptop of de pot verf over het tapijt. Maar wij betalen bijvoorbeeld niet als u opzettelijk schade heeft veroorzaakt of heel erg onvoorzichtig bent geweest.

Inboedelverzekering vergelijken

Met de inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden kiest u voor een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Vergelijkt u zelf de premie van Nationale-Nederlanden met enkele andere aanbieders.

Klik hier om uw premie te berekenen


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners