363
Investeren in vastgoed zonder zorgen

Ga jij samenwonen en weet je nog niet wat je met je oude woning wil doen? Of heb je een tweede woning die je wil verhuren om zo een spaarpotje te maken voor je pensioen? Hoewel je misschien bij vastgoedinvesteerders aan grote bedrijven denkt, kun je dit ook als particulier worden. En het mooie is dat investeren in vastgoed een relatief veilige en rendabele investering kan zijn. Beter dan spaargeld bijvoorbeeld, doordat dat momenteel haast geen rente oplevert en door de inflatie alleen maar minder waard wordt. Benieuwd hoe je ook kunt investeren in vastgoed, zonder dat je er veel tijd en energie in hoeft te steken? Hieronder lees je er meer over.

 

Voor wie is investeren in vastgoed interessant?

Hebben mensen een koopwoning en gaan ze samenwonen, dan weten ze vaak niet precies wat ze met hun oude woning willen doen. Aanhouden, omdat je de woning achter de hand wil houden mocht het samenwonen geen succes zijn? Of toch maar verkopen? In dat laatste geval zul je op zoek moeten naar een andere woning als je relatie toch niet werkt. In de huidige markt kan het moeilijk zijn en veel geld kosten weer een nieuwe woning te moeten kopen. Daarom kan het interessanter zijn de woning aan te houden en deze voor een goede prijs te verhuren.

Ook zijn er ouderen die een tweede woning hebben of willen hebben als spaarpotje voor hun pensioen. Ze wonen in de eerste woning en verhuren de tweede woning totdat ze het geld nodig hebben of niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Zonder risico en ontzorgd een woning verhuren

Verhuur je een woning, dan ben je als eigenaar verantwoordelijk voor een hoop zaken. Zo moet je zelf op zoek naar een huurder, de huur innen en het onderhoud regelen. Wil je liever zekerheid en volledige ontzorging? Zit je niet op te wachten belletje van de huurder dat de kraan lekt of de CV ketel een storing geeft? Of wil je geen risico lopen dat de huurder niet betaalt? Verhuur dan je woning aan Hubbs. Zij zijn zowel makelaar, als huurder en beheerder. Helpen ze je bij de zoektocht naar een geschikte woning om te verhuren? Dan heb je vaak een beter rendement omdat ze geen makelaars- en beheerskosten in rekening brengen. Huren ze een woning van je, dan zijn zij verder verantwoordelijk voor de verhuur en het beheer. Dat is nog eens zorgeloos investeren in vastgoed!

De voordelen van verhuren aan Hubbs

Je woning verhuren aan Hubbs heeft allerlei voordelen. De belangrijkste zijn nog wel dat ze de woning snel kunnen verhuren en een huuropbrengst garanderen. Zelfs bij leegstand. Al zal dat niet snel voorkomen door de woningen die Hubbs zoekt. Ze zoeken namelijk woningen die gewild, maar ook betaalbaar zijn. Denk hierbij aan vrijstaande, hoekwoningen en of rijwoningen met minimaal vier slaapkamers. Ze zijn vooral actief in Brabant, en Nood- en Zuid-Holland. De woningmarkten in de grote steden zitten helemaal op slot, dus richten zij zich meer op de randgemeenten. De gegarandeerde huuropbrengst is mogelijk door het eigen ruime netwerk van Hubbs. Ze doen enkel zaken met organisaties die huisvesting zoeken voor bijvoorbeeld eigen medewerkers, flexwerkers of expats. Dit verkleint ook het risico op problemen met bewoners, iets dat je als woningeigenaar niet graag hebt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners