713
Kies een hypotheekadviseur die bij jou past!

Je wilt graag een huis kopen, maar je weet niet precies wat hier allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten. Aangezien het kopen van een huis een grote uitgave is, wil je dat dit allemaal in goede banen wordt geleid en dat het in een keer goed gaat. Een passende hypotheekadviseur kan jou hierbij helpen!

 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een adviseur?

Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten wanneer je een hypotheekadviseur gaat kiezen:

  • Het tarief van de hypotheekadviseur, een lager uurtarief betekent niet altijd een goedkoop advies. Het kan zijn dat een hypotheekadviseur met een lager uurtarief meer uren in rekening brengt voor het regelen van een hypotheek. Hierdoor kan je achteraf alsnog duurder uit zijn.
  • Licenties van de hypotheekadviseur, het kan verstandig zijn om te vragen naar de licenties van de betreffende adviseur. Hierdoor kun je zien of je te maken hebt met een gediplomeerde adviseur. Verder kun je ook navraag doen naar reviews over de betreffende adviseur om erachter te komen of de hypotheekadviseur bij jou past.
  • Soort hypotheekadviseur als laatste is het handig om te kijken of de adviseur een onafhankelijke hypotheekadviseur is of een bankadviseur. Een onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt over het algemeen meer geldverstrekkers dan een bankadviseur. Hierdoor worden er meerdere geldverstrekkers vergelijken en kan het advies vollediger zijn.

Persoonlijk advies door jou gekozen

Het kiezen van een hypotheekadviseur kan lastigzijn. Dit omdat het aanbod hypotheekadviseurs in Nederland groot is. Hoe maak je uit dit grote aanbod van adviseurs nou de juiste keuze? Op HypotheekAdvies.nl kun je voor elke situatie de juiste adviseur vinden door hypotheekadviseurs met elkaar te vergelijken op basis van verschillende filtermogelijkheden, zoals:

  • Locatie
  • Specialisatie
  • Afspraakmoment
  • Locatie van de afspraak
  • Taal
  • Afrekenmodel
  • Aanvullende dienst

Door het grote aanbod hypotheekadviseurste filteren op basis van jouw persoonlijke voorkeuren blijft er een kleinereselectie adviseurs over. Hierdoor is het maken van de keuze een stukje makkelijker geworden en kan jij worden geadviseerd door iemand waar jij een goed gevoel bij hebt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners