234
Geld besparen op de automatische piloot

Het is niks nieuws dat je met het tijdig overstappen kan besparen op je energierekening, dat heb je ook kunnen lezen in voorgaande artikelen. Echter heeft niet iedereen zin om elk jaar zelf energieleveranciers te vergelijken en ook nog eens de overstap te regelen. 

Elk jaar weer vergelijken 

Energieleveranciers doen er alles aan om nieuwe klanten te krijgen, hoe meer hoe beter. Om deze klanten binnen te halen bedenken zij van alles; aanbiedingen, scherpe tarieven een ipad als welkomstcadeau, kortom zolang het doel heiligt de middelen. Maar deze zijn van korte duur namelijk het eerste contracttermijn, stap je na het termijn niet over naar een nieuwe deal? Dan kom je in het variabel of slapers tarief, hier ben je altijd duurder uit.

Geen zin in vergelijken?

Het is goed te begrijpen dat je niet elk jaar zin hebt om te vergelijken en over te stappen, je weet nu waarom je het moet doen. 

Hier heeft de nieuwe dienst SwitchHero wat voor namelijk; 1 keer inschrijven en zij gaan elk jaar voor je op zoek naar een besparende deal, zodat jij niet in het slapers tarief valt, hou je meer geld over en meer tijd, om bijvoorbeeld te slapen. Je hoeft niet eens het overstappen te regelen, je hoeft alleen de deal goed te keuren wanneer zij die gevonden hebben.

Milieubewust 

Via SwitchHero worden alleen energieleveranciers geselecteerd die groene energie leveren, hierdoor hoeft de klant hier niet over na te denken. Dit is een voorwaarde die gesteld wordt aan leveranciers, net zoals dat de service geheel gratis is voor de klant. 

Waarom SwitchHero en niet zelf vergelijken?

De reden hiervoor staat al in de inleiding niet iedereen heeft hier nou ieder jaar zin in. Verder zit een ongeluk in een klein hoekje en kan je gemakkelijk vergeten over te stappen. Wat natuurlijk niet de bedoeling is, laat het gemakkelijk voor je regelen via SwitchHero. SwitchHero is een onderdeel van Kostenservice die al jaren actief is op de Nederlandse markt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners