1128
Energieleveranciers vergelijken

Je maandelijkse vasten lasten bevatten vele posten, één van deze posten is de energie. Op deze post kunnen veel mensen veel geld besparen. Door de energieleveranciers te vergelijken, kan het zijn dat de energie prijzen een stuk minder hoog uitvallen. Het energie vergelijken kost maar eventjes, maar kan heel veel geld opleveren. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen.

Instapvoordeel
Veel energiemaatschappijen geven instapvoordeel. Zo kun je een instapkorting ontvangen, gratis stroom krijgen voor een x aantal maanden of beloont worden met een leuke gadget. Dit kan behoorlijk lucratief zijn. Denk hierbij wel dat dit een actie is. Deze houdt op en dan betaal je gewoon het volledige bedrag weer.

Milieubewust
Sommige energieleverancier bieden handige hulpjes aan om te letten op jouw stroomgebruik. Zo zijn er bepaalde kasjes die je inzicht geven over jouw energieverbruik of krijg je online inzicht in jouw energieverbruik. Ook dit kan veel geld opleveren. Daarnaast is het natuurlijk goed voor het milieu om minder energie te verbruiken.

Concurrentie
Door vergelijkingssites is de de concurrentie tussen energieleveranciers groot. Ze willen allemaal de goedkoopste zijn. Zo halen ze de meeste klanten binnen. Dit is natuurlijk goed voor de consument. Door online te vergelijken, kan het zelfs zijn dat dit een goedkoper energiecontract oplevert dan offline naar een maatschappij toe gaan.

Klantenservice vergelijken
Vaak is het ook mogelijk om punten te zien die klanten geven. Zo kun je dus ook de klantenservice vergelijken. Dit betekent dat je de goedkoopste en de meest vriendelijke leverancier kunt vinden. Dit is belangrijk voor wanneer er problemen ontstaan. Ook is dit fijn voor de communicatie, een leverancier met een goed punt, communiceert waarschijnlijk super.

Loont het overstappen nu echt?
Het vergelijken van leveranciers kan natuurlijk geen kwaad. Dit kun je altijd doen, zonder dat je daarna tot iets verplicht bent. Het overstappen van energieleveranciers lijkt ingewikkeld, maar is heel makkelijk. Vaak helpen maatschappijen je hier ook bij met een overstapservice. Je betaalt niet alleen minder door te vergelijken, met instapacties en inzicht in jouw energieverbruik kun je veel geld besparen. Het loont dus zeker om over te stappen!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners