07
vr, aug

Raak je steeds meer uitgekeken op je woning, maar zie je het niet zitten om te verhuizen? Is de indeling onpraktisch of heb je al jaren last van het gebrek aan licht? Een verbouwing is de ideale manier om van jouw huis een nieuw, bijzonder en fijn thuis te maken. Kijk gauw of één van de onderstaande verbouwideeën jou doet dromen! 

 

Openslaande deuren
Een relatief eenvoudige verbouwing die veel plezier oplevert: het aanbrengen van openslaande deuren. Ze geven je woonkamer veel meer licht en halen de natuur in huis- als je tenminste een paar mooie planten in de tuin hebt staan. Combineer je de openslaande deuren met een terrasoverkapping, dan heb je er in feite ook een extra leefruimte bij: als de deuren zomers openstaan loop je zó naar buiten. Weer of geen weer Huisman.nl helpt je graag bij de uitvoering ervan.

Open keuken met kookeiland
Een van de populairste woonruimte indelingen van de afgelopen jaren: de open keuken mét kookeiland. We zijn afgestapt van aparte leefruimtes en genieten tegenwoordig van grote, multifunctionele ruimtes waarin je de ene activiteit met de andere kunt combineren. Een kookeiland aan de rand van je eet- en woonkamer maakt dat je tijdens het bereiden van de maaltijd ook gezellig kunt praten met vrienden of familie!

Luxe badkamer
Ook aan de badkamer hechten we steeds meer waarde. Dit is niet langer een klein, functioneel hokje maar een echte leefruimte waarin je kunt ontspannen. Hebben jullie een badkamer met nauwelijks plaats om je af te drogen? Laat de leidingen dan verleggen naar die leegstaande kamer verderop, en geniet de komende jaren van een heerlijke inloopdouche en een echt ligbad! Het oude badkamertje doet voortaan dienst als washok.

Een échte zolder
Misschien is het tijd om die oude vlizotrap te vervangen door een vaste, en de donkere zolder te verbouwen tot een echte leefruimte! Er is zoveel waaruit je kunt kiezen. Met een dakkapel creëer je extra lichte en ruimte; een nokverhoging maakt dat je voortaan op de hele zolder kunt staan. Maar je kunt ook kiezen voor extra veel dakramen of een mooie lichtkoepel. Eindelijk heb je een eigen kantoor aan huis!

Zonnige serre
Geniet je graag van de zon en de tuin, maar vind je het vaak te koud om buiten te zitten? Een serre is de oplossing. Voor een glazen serre hoef je vaak niet eens een vergunning aan te vragen. Bovendien is het bouwen ervan een stuk minder werk dan een stenen aanbouw. Toch heb je er zo een heerlijke, zonnige leefruimte bij waarin je het hele jaar door van je tuin kunt genieten.

Beginnen jouw handen al te jeuken bij al deze verbouwideeën, maar is het project te groot om zelf aan te pakken? Huisman.nl helpt je graag op weg naar jouw droomhuis!

Ook leuk om te lezen