1386
Waarom camerabewaking onmisbaar blijft als inbraakpreventie
Gepubliceerd: 19-07-2018 Laatste update: 04-09-2020

De zomervakantie is aangebroken en dat is voor de inbreker een aantrekkelijke tijd om weer zijn slag te slaan. Steeds meer mensen zetten alle mogelijkheden in om een inbraak in hun woning te voorkomen. Op Internet zijn genoeg tips te vinden om uw huis bewoonbaar te laten lijken. Ook een whatsapp-alertgroep in de buurt of wijk is bijvoorbeeld een populair hulpmiddel geworden op het gebied van inbraakpreventie. Is het dan nog wel nodig om te investeren in een beveiligingssysteem zoals camerabewaking?Extra zekerheid
De hoge kosten en het brede aanbod zijn wellicht redenen die u er tot nu toe van hebben weerhouden om over te gaan tot het aanschaffen van een beveiligingssysteem. Maar het effect van camerabewaking heeft zich inmiddels wel bewezen. Het heeft dus zeker zin om naast alle maatregelen die u al heeft getroffen om uw woning om te beveiligen ook te kiezen voor camerabewaking. Beveiligingscamera’s bieden extra zekerheid. Niet alleen voor u maar ook om de buurt veilig te houden (alleen als de camera’s ook de omgeving filmen). Naast het feit dat het inbrekers afschrikt, heeft u ook bewijsmateriaal als er zich een poging tot inbraak voordoet.

Veilig gevoel
Camera’s zijn slimme producten. Ze worden steeds geavanceerder. De nieuwste series van het merk Hikvision bijvoorbeeld beschikken over een technologie waarbij zelfs op de meest donkere plekken een perfect kleurbeeld geleverd wordt. Ook zijn de camera’s stof- en waterdicht en bestand tegen vandalisme. Vanaf uw vakantieadres kunt u de camerabeelden in de gaten houden op uw mobiele telefoon of tablet. Krijgt u een melding? Dan kunt u direct actie ondernemen door de politie in te schakelen. Maar ook als u gewoon thuis bent en in bed ligt, kunt u eerst de beelden raadplegen voordat u actie onderneemt. Dat geeft een veilig gevoel.
 
Verdachte situaties
Bij iets verdachts kan er melding gedaan worden in de Whatsapp-groep. Zo is de hele buurt of wijk snel op de hoogte en is iedereen meteen weer extra alert. Maar in vakantieperiodes zijn net als u veel buren ook op vakantie. Of dagjes weg. Dan zijn er plotseling toch minder mensen die de buurt in de gaten houden waardoor essentiële informatie gemist wordt. Camerabewaking biedt dan uitkomst. De camera’s beveiligen uw huis terwijl u heerlijk vakantie viert.

Hulp nodig bij de aanschaf van camerabewaking?
Alarmsysteemexpert.nl kan zich voorstellen dat u niet precies weet welk systeem op uw situatie van toepassing is. Daarom helpen wij u graag bij het kopen van een alarmsysteem. Ons assortiment bestaat uit de beste alarmsystemen en HD-camerabewaking die wij kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Dit komt door de manier waarop wij de markt benaderen waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring en hebben ons ontwikkeld tot een expert op het gebied van inbraakpreventie. U kunt bij ons altijd vrijblijvend informatie inwinnen of een offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in de kosten en de mogelijkheden van de beste camerasystemen. Ook kunnen wij u helpen met het installeren zodat u met een onbezorgd gevoel op vakantie kunt gaan.

Bron: https://www.radiobeverwijk.nl/nc/home/artikel/artikel/groeiend-aantal-huishoudens-doet-aan-inbraakpreventie/

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide