1228
Klussen op een rolsteiger

Het is weer de tijd van het jaar om allerlei klusjes in en om het huis te gaan doen. In elke straat waar je loopt zie je wel iemand bezig met de tuin, het schilderen van de woning of het vervangen van het dak. Ook populair is dit voorjaar het plaatsen van zonnepanelen. Heb jij ook nog een klus in het verschiet en moet deze plaatsvinden op grotere hoogte dan hebben wij een aantal tips voor je.

 

Of je nou het dak gaat vervangen, zonnepanelen plaatsen of de kozijen wilt laten schilderen. Voor al deze klussen heb je vaak een vakman nodig met de nodige kennis en ervaring. Een professional die voor jou vakkundig de klus uitvoert. Wil je wat kunnen besparen op de klus? Inventariseer dan eens bij een aantal buren of zij niet ook nog wat buiten klussen aan de woning op de plank hebben liggen. Wanneer je collectief met een paar buren wat offertes kunt aanvragen zal dit zeker schelen in het prijskaartje.

Op grotere hoogte werken brengt uiteraard de nodige risico's met zich mee. Veiligheid staat wat ons betreft voorop. Ga niet klooien met een ladder want de gevolgen zijn niet te overzien als het misgaat. Huur bijvoorbeeld een rolsteiger van Steigerverkoop.nl. Rolsteigers zijn hoogwaardige en gebruiksvriendelijke steigers die veel worden gebruikt bij het uitvoeren van lichte en staande werkzaamheden zoals schilderwerk of het vervangen van de dakpannen. Nu denk je misschien .. wat moet ik met een rolsteiger. De klus is geklaard en ik zit met zo'n enorme steiger in mijn maag... Maar wat dacht je ervan om ook hier je buren bij in te schakelen.. of wellicht de hele straat?

Iedereen heeft op den duur een steiger nodig wil hij veilig te werk gaan. Kozijnen zullen toch eens in de 5 jaar weer opnieuw geschilderd moeten worden. Schaf collectief een buurt rolsteiger aan en de schilderklus kan voortaan prima door jou en je buren zelf gedaan worden. Uiteindelijk gaat iedereen besparen op de kosten van een vakman of de huur van een steiger.

En er is vast wel een buurman of vrouw waar de steiger in de garage of achtertuin kan worden opgeborgen als deze niet gebruikt wordt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners