8407
Nostalux buitenverlichting
Gepubliceerd: 30-08-2016 Laatste update: 04-09-2020

Langzaamaan worden de dagen weer korter en wordt het weer sneller donker. We steken weer sneller een lampje binnen aan en de gordijnen gaan al vroeg dicht.

 

Een uitgelaten kans voor inbrekers om eens een kijkje rondom uw woning te nemen. Inbrekers slaan voornamelijk s'avonds en s'nachts toe. Dan is het immers lekker donker en vallen ze niet zo op. Natuurlijk wilt u een inbraak voorkomen, buitenverlichting is hier een zeer effectieve oplossing voor.

inspiratiebrochures1.png

Wanneer een inbreker een doelwit kiest, zoekt hij als eerst naar de verlaten, donkere woningen. Woningen die goed verlicht zijn laten zij meestal snel links liggen. Zorg er daarom voor dat uw woning voorzien is van goede buitenverlichting.

Er zijn verschillende soorten buitenverlichting. Wilt u uw woning de gehele avond en nacht verlicht hebben dan kunt u kiezen voor permanente verlichting die brand zodra het schemert totdat het weer licht wordt. Zorg er hierbij wel voor dat de lampen buiten het bereik van inbrekers geplaatst worden zodat deze niet door vandalisme buiten werking kunnen worden gesteld.

Wilt u de woning niet de gehele nacht in het licht laten staan dan kunt u er ook voor kiezen om lampen te plaatsen die aanspringen op het moment dat er beweging in de buurt is. De zogenaamde sensorlampen. Let hierbij wel goed op welke routes een inbreker allemaal kan nemen, het kan zijn dat bij een vrijstaand huis op elke hoek van de woning een sensorlamp geplaatst dient te worden. De reikwijdte van de lamp is dus een belangrijk aandachtspuntje.

Het voordeel van een sensorlamp ten op zichte van permanente verlichting is dat u enorm bespaart op uw energierekening.

Tegenwoordig is er een enorme keuze in buitenverlichting. Zowel moderne als klassieke modellen zij verkrijgbaar met of zonder sensor. Neemt u eens een kijkje op de website van Nostalux.nl. Zij hebben een enorm assortiment buitenverlichting in allerlei soorten en maten.

Geef inbrekers geen kans en zorg voor goede buitenverlichting! Een kleine investering kan u een hoop leed besparen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide