8002
Rolluiken: een veilig gevoel
Gepubliceerd: 20-02-2015

Je wilt je graag veilig voelen in je woning en doet er alles aan om ongenode gasten buiten te houden. Een oplossing waar je dan aan kunt denken zijn rolluiken. Inbraken komen helaas steeds vaker voor en een goed slot op de deur voldoet niet altijd meer. Als je je huis dus beter wilt beveiligen, dan biedt Creon Rolluiken je de oplossing.

Zoals gezegd kan een rolluik voor je ramen het gevoel van veiligheid vergroten. Het is gebleken dat bij huizen met een gesloten rolluik er minder geslaagde inbraken zijn dan bij huizen zonder rolluiken. Er worden echter wel meer pogingen gedaan tot inbraak, maar omdat het te lang duurt om binnen te komen, geven dieven het gauw op. Omdat de achterkant van de woning vaak een geliefde plek is om in te breken zou je kunnen overwegen om ook daar rolluiken te plaatsen.

Via de website van Creon heb je ruime keus in rolluiken en roldeuren voor bijvoorbeeld je garage. Rolluiken verhogen niet alleen de veiligheid van je woning, ze zijn ook geschikt als zonwering in plaats van bijvoorbeeld een zonnescherm. Daarnaast werkt een rolluik ook nog eens isolerend, waardoor de kou in de winter minder makkelijk je huis binnendringt.

Omdat alle rolluiken op maat gemaakt worden, kun je alle maten die hiervoor benodigd zijn eenvoudig via de website opgeven. Er staat duidelijk aangegeven wat er precies nodig is, en je kan ook altijd gebruik maken van een van de handige video’s met montage instructies of opmeet instructies. Daarnaast kun je uit een scala aan kleuren kiezen, zodat het rolluik dat je aanschaft perfect bij jouw stijl en huis past. Alle rolluiken kunnen geleverd worden met handbediening of met een elektrische bediening, eventueel met afstandsbediening. Zoals je ziet is er genoeg te kiezen om alles precies volgens jouw wens uit te voeren. Als je alles invoert zie je overigens ook meteen wat de totaalkosten zijn. Zo sta je dus nooit voor verrassingen.

Omdat je zelf alles regelt en online besteld, kunnen de prijzen extra laag blijven , terwijl er niet wordt bespaard op kwaliteit. Bestel dus vandaag nog die extra veiligheid voor jouw woning via www.creon-rolluiken.nl

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide