1396
Beveilig je huis met een camera
Gepubliceerd: 24-07-2018 Laatste update: 07-04-2022

Jaarlijks vinden er nog steeds veel te veel woninginbraken plaats. Ondanks dat we onze huizen steeds beter beveiligen maken we het inbrekers eigenlijk ook een stuk gemakkelijker. We posten namelijk heel wat af op social media, waar en met wie we ons bevinden. Duidelijk voor een inbreker dat jij niet thuis bent als jij een vrolijke foto post vanaf een zonnig terras op het Leidseplein. Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om een inbraak zoveel mogelijk te voorkomen. Zoals het plaatsen van een camera.

Een beveiligingscamera is tegenwoordig allang niet meer een duur apparaat wat moet worden aangesloten op een meldkamer om je huis veilig te houden. Je kunt nu zelf je woning in de gaten houden. De meeste camera's worden geleverd met een handige app waarmee jij middels de wifi verbinding alle ruimtes in huis kunt monitoren. Is er onraad dan krijg je gelijk een melding op je telefoon en kan je actie ondernemen.

Een beveiligingscamera werkt ook afschrikkend voor een inbreker. Wat zou je zelf doen als je ergens in zou willen breken.. je loopt het huis waar een camera hangt toch maar liever even voorbij. Aan de camera is namelijk niet te zien wat voor camera het is en of je real time in de gaten wordt gehouden. Nee dan toch maar liever naar de buren die niet gekozen hebben voor een beveiligingscamera.

inspiratiebrochures1.png

Naast een stukje veiligheid kan een bewakingscamera ook dienst doen als babysitter. Wil je even een bakkie doen bij de buurvrouw dan houd je de babykamer gewoon via de app in de gaten. Of check even via de camera wie er aan de deur staat als er wordt aangebeld. Vertrouw je het niet dan laat je de ongenode gast gewoon lekker buiten staan.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide