2707
Diefstalpreventie
Gepubliceerd: 24-01-2017

Of het nu gaat over een fiets, een scooter, een brommer of een motor: we zijn allemaal gehecht aan onze vervoersmiddelen. Ze brengen ons dagelijks van a naar b, en vaak hebben we ze precies op onze smaak aangeschaft. Daarom willen we er dan vaak ook alles aan doen om te zorgen dat ze niet worden gestolen. Alhoewel we daar toch niet altijd in slagen, helaas. Maar al te veel mensen kennen het vervelende gevoel dat een diefstal met zich meebrengt.

Omdat wij geloven dat dat anders kan, zetten we in dit artikel 10 tips voor diefstalpreventie van je vervoersmiddel onder elkaar!

  1.  Combineer sloten, zoals een ringslot dat je samen met een sterk kettingslot gebruikt.
  1.  Zorg voor een goed slot op je schuur of stalling. Zo staat je vervoersmiddel gegarandeerd veilig.
  1.  Zet je vervoersmiddel nooit alleen met het voorwiel vast, dieven kunnen dat er makkelijk afhalen.
  1.  Bevestig je vervoersmiddel met een vloeranker. Hierdoor wordt het erg lastig de fiets weg te slepen om elders open te breken. Een vloeranker is  daarnaast een prima slot om te combineren met bijvoorbeeld een schijfremslot.
  1.  Koop altijd een of meerdere goede fietssloten met een ART-keurmerk, zodat je verzekerd bent van echte kwaliteit. De fietssloten van  Slotenspeciaalzaak.nl zijn allemaal ART goedgekeurd.
  1.  Gebruik nooit alleen een stuurslot, maar zet je frame ook met een sterk slot vast.
  1.  Gebruik de bewaakte fietsenstalling als je echt zeker van je zaak wilt zijn. Een fijne bijkomstigheid is dat je vervoersmiddel hier ook wordt  beschermd tegen slechte weersomstandigheden.
  1.  Bevestig je slot altijd hoog, maar tevens flexibel aan het wiel. Een laaghangend slot kan makkelijk door een dief met een steen tegen de grond  worden opengeslagen.
  1.  Laat een kettingslot niet los slingeren, maar draai het zo strak mogelijk aan.
  1.  Neem je zadel mee, als je je vervoersmiddel achterlaat. Dit zal heel wat dieven afschrikken om tot een diefstal over te gaan. Ditzelfde kun je met je stuur doen. Het kost wat moeite, maar zal er zeker voor zorgen dat je vervoersmiddel een stuk veiliger staat. Wij wensen je alvast veel succes!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide