204
Zet de eerste stap naar je nieuwe trap in een Upstairs showroom
Gepubliceerd: 09-04-2024 Laatste update: 10-04-2024

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag werken en het eerste wat je ziet is die trap. Diezelfde oude trap die al jaren een doorn in het oog is. Maar wat als wij je vertellen dat hiervoor een prachtige oplossing is? Met een beetje hulp van Upstairs Traprenovatie, kan jouw trap in no time veranderen in een stijlvol element dat de toon zet voor je hele huis.

Upstairs Traprenovatie is niet zomaar een bedrijf; het is dé specialist met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie in elk type woning. Of je nu een open, dichte, houten of betonnen trap hebt, Upstairs heeft de expertise om deze een compleet nieuwe look te geven. En het mooiste? Je trap is direct na de renovatie klaar voor gebruik.

Een breed scala aan designs en materialen

Wat een Upstairs traprenovatie bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de persoonlijke aanpak. Van het selecteren van materialen tot de afwerking, elke stap wordt zorgvuldig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat jouw trap niet alleen mooi, maar ook veilig en duurzaam is. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan designs, van modern tot klassiek, waardoor je trap naadloos aansluit bij jouw interieurstijl.

WIN-VLOERKLEED.png

De eerste stap naar jouw nieuwe trap: Bezoek een Upstairs showroom

Maar hoe begin je aan zo'n project? Het antwoord is simpeler dan je denkt: breng een bezoek aan een van de Upstairs showrooms. Gelegen in Weert, Hoogeveen en Utrecht, bieden deze inspirerende showrooms je de kans om verschillende traprenovaties in het echt te zien en te voelen. Het is een unieke ervaring die je helpt om de perfecte stijl voor jouw trap te vinden. 

Plan je bezoek voor persoonlijke aandacht

Op de website van Upstairs kun je eenvoudig een bezoek aan een showroom inplannen. Dit is een uitgelezen kans om persoonlijk advies te krijgen van een expert. Een afspraak duurt ongeveer 30 tot 45 minuten, afhankelijk van het type advies dat je zoekt. 

Voor een diepgaand gesprek over hoe de traprenovatie je interieur kan verrijken, kun je het beste foto’s, een plattegrond van je huis, en eventuele vloerstaaltjes meenemen. Zo kunnen de stylisten van Upstairs je het best adviseren over welke trapbekleding en materialen het beste bij jouw interieur passen. Heb je een nieuwbouwwoning dan kan je zelfs gelijk een offerte op maat krijgen tijdens een ca. 1,5 uur durende afspraak.

Laten we eerlijk zijn, een trap is veel meer dan alleen een middel om van de ene verdieping naar de andere te komen. Het is een centraal element in je huis dat een verbluffende eerste indruk kan achterlaten. Dus waarom zou je deze kans niet grijpen om van jouw trap een echte blikvanger te maken? Of je nu kiest voor een subtiele upgrade of een complete metamorfose, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Dus, ben je klaar om jouw trap - en misschien wel je hele huis - een nieuwe uitstraling te geven? Een bezoek aan een Upstairs showroom is de eerste stap naar een nieuwe trap.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een traprenovatie?

In de meeste gevallen is je trap binnen één dag gerenoveerd en direct klaar voor gebruik.

Kan elke trap gerenoveerd worden?

Ja, Upstairs Traprenovatie kan elke trap renoveren, ongeacht de vorm of het materiaal. Van open tot dichte trappen en van hout tot beton, zij hebben de oplossing.

Wat zijn de kosten van een traprenovatie?

De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type trap, de gekozen materialen en het ontwerp.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide