632
Past een traplift bij mijn interieur?

Thuis is waar jij je op je gemak voelt. Dat komt misschien door de groene buurt, de gezellige buren of omdat je jouw woning helemaal naar smaak en wens hebt ingericht. Dat fijne
thuis-gevoel is vaak erg sterk en wil je natuurlijk niet zomaar inruilen. Ook niet wanneer het huis minder toegankelijk wordt, omdat jouw behoeften veranderen. Wanneer bijvoorbeeld het traplopen niet meer zo makkelijk gaat als vroeger en ‘even iets pakken boven’ te lastig wordt, begint de zoektocht naar een oplossing.

De traplift: een praktische noodzaak in een stijlvol jasje
Een traplift huren of kopen is de ideale oplossing voor iedereen die moeite heeft met traplopen. Hiermee maak je het mogelijk om langer thuis te blijven wonen.  De trap wordt nauwkeurig opgemeten, zodat de traplift op de meest gunstige manier geplaatst wordt. Tegenwoordig kan je de traplift ook helemaal aanpassen aan het interieur. Zo past een traplift niet alleen perfect op de trap, maar combineert hij ook goed met jouw stijl.

Jouw traplift, jouw stijl
Strak en modern, speels en eigenwijs of juist klassiek en statig.  Wat jouw woonstijl ook is, het is begrijpelijk dat je een traplift zoekt die bij jou én je woning past. Daarom kun je zelf de kleur van de zitting en rugleuning kiezen. Ga je voor opvallend? Denk dan aan rood of nachtblauw. Of kies voor crème, grijs en hazelnoot, deze kleuren gaan waarschijnlijk meer op in het interieur. Naast kleur, bepaalt ook de materiaalkeuze een rol bij de uitstraling van de stoel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sterke en zeer comfortabele stoffenbekleding. Als je liever een wat luxere uitstraling hebt, kun je ook gaan voor kunstleer of écht leer. Deze opties zijn ook nog eens heel makkelijk schoon te houden.

Kleur van de rail
Naast de kleur en het materiaal van de zitting, kun je ook bepalen wat de kleur van de rail wordt.  De kleurkeuze bepaalt hoe subtiel de traplift aanwezig is. De rail wordt standaard voorzien van een duurzame poedercoating in de kleur RAL 9001 (crèmewit). Deze kleur combineert heel goed met vrijwel alle interieurstijlen. Heb je een houten trap? Dan is bleekbruin misschien wel de ideale kleur. En wat vind je van lichtgrijs of zwart? Naast de standaardkleuren, kun je (tegen een kleine meerprijs) ook zelf een kleur voorstellen. Het ideale van poedercoating is dat je kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog. 

Past een traplift op mijn trap?
Design speelt een belangrijke rol bij het kiezen van een traplift. En innovatieve oplossingen maken dat trapliften op vrijwel alle trappen passen. Ook veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke factoren. Gelukkig moeten alle trapliften aan strenge veiligheidseisen voldoen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de traplift aan de binnenkant (de smalle kant van de treden) te plaatsen. De trapleuning kan dan vaak blijven zitten en jouw trap blijft veilig beloopbaar voor alle gebruikers. Omdat een traplift helemaal op maat gemaakt wordt, past deze op rechte trappen, trappen met één of meerdere bochten en zelfs wentel- en spiltrappen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners