950
Een stijlvolle lift in huis: pronkstuk en upgrade van je woning

Wist je dat er voor het plaatsen van een luxe lift in huis maar weinig ruimte nodig is? En dat een lift ook redelijk eenvoudig in bestaande woningen kan worden geplaatst? De nieuwe H200 huislift van thyssenkrupp Home Solutions is een prachtige huislift die geschikt is voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen. Italiaans design, energiezuinig door hydraulische aandrijving, al te plaatsen op iets meer dan 1 m2 en bovendien compleet naar wens aanpasbaar, zodat de lift stijlvol aansluit bij de rest van je interieur. 

 


De nieuwe H200 huislift van thyssenkrupp: volledig op maat 

Elke thyssenkrupp huislift wordt op maat gemaakt, maar met het innovatieve H200 model word je werkelijk nergens beperkt in het ontwerp en de uitvoering. Het doel van thyssenkrupp Home Solutions was om een maximaal flexibel lift ontwerp aan te kunnen bieden, en dat is gelukt! Er zijn veel (afwerk)opties mogelijk, zodat deze lift uiteindelijk naadloos aansluit bij de sfeer en inrichting van je woning.Denk aan een minimalistische lay-out of juist een geheel opengebouwde cabine. Van afmeting tot afwerking, met de ontelbare mogelijkheden van de H200 zijnde keuzes volledig aan jou. 

h200_2_image_w662_h497.jpg

Kies zelf het materiaal van de uitvoering 

Bovendien kun je voor de uitvoering kiezen uit verschillende materialen. Denk aan een prachtige glazen schacht met krasbestendig roestvrij staal waarmee de lift een pronkstuk wordt in huis, of juist voor een ingetogen afwerking in de RAL-kleuren die je zelf kiest. Binnen het "Elegance" pakket van de H200 zijn nog meer design- en afwerkingsopties beschikbaar, waaronder LED verlichte plafonds, en verschillende kleuren voor het controlepaneel en de handrail. 

Comfortabel en energiezuinig 

Wie denkt dat een lift een ware energievreter is, heeft het mis. Door middel van de hydraulische technologie werkt de H200 huislift zeer energiezuinig. Het door vloeistofdruk aangedreven lift mechanisme zorgt ook voor een fluisterstille en comfortabele rit tussen twee of meerdere verdiepingen.Voor maximaal comfort zijn allethyssenkrupp huisliften standaard uitgerust met een 'soft start/stop techniek'.

h200_env01_04_image_w662_h497.jpg

Veiligheid boven alles 

Thyssenkrupp liften zijn bijzonder veilig. Degelijkheid, veiligheid en kwaliteit is waar de techniek van het wereldconcern al meer dan 65 jaar om bekend staat. Elk onderdeel van de liften is voorzien van het SIL3 certificaat, het hoogste certificaat op de liftmarkt en gaat verder dan de standaard certificering. De H200 beschikt over een uniek veiligheidssysteem, zodat een eventuele mechanische storing het functioneren van de lift niet aantast. Bij het uitvallen van de stroom werkt deze lift gewoon verder op een eigen batterij, zodat je altijd veilig uit kunt stappen. Desgewenst wordt de lift zelfs aan het brandalarmsysteem gekoppeld. 

Waardevolle investering in de toekomst 

Een luxe, comfortabele lift in huis creëert niet alleen veel gemak en toegankelijkheid voor later, het is ook nog eens een waarde-verhogende investering. Een woning wordt door een huislift zeer levensloopbestendig en daarmee interessant voor een brede doelgroep. Met een huislift kun je op latere leeftijd of bij verminderde mobiliteit zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Een lift in huis is daarom meestal zeer rendabel; de investering betaalt zich direct terug in gemak en uitstraling en op de lange termijn in meerwaarde bij verkoop van de woning. 

Tip: gebruik nu de thyssenkrupp huislift configurator 

Op de website van thyssenkrupp Home Solutions kun je nu gebruik maken van de handige huislift configurator om jouw eigen lift samen te stellen. Met deze configurator krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Speel met de technische opties, de verlichting, het aantal verdiepingen, de esthetische afwerking en meer. 

Benieuwd of een lift in jouw woning past? 

Ben je benieuwd of de H200 huislift zou passen in jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een lift adviseur van thyssenkrupp voor meer informatie. Een afspraak maak je via het gratis telefoonnummer 0800-5003. Een liftadviseur komt dan in eerste instantie langs om de beschikbare ruimte op te meten en alle mogelijkheden door te spreken. Daarna ontvang je een offerte op maat.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners