1573
Dit kan traprenovatie voor jouw interieur doen

Het is waarschijnlijk niet direct het eerste waar je aan denkt als je een huis gaat inrichten of verbouwen: de trap. Voor veel mensen is de trap vooral functioneel en slaan zij deze over bij het (her)inrichten van het interieur. Maar wist je dat een mooie trap ontzettend veel bijdraagt aan de sfeer in je huis? Met een goede traprenovatie krijg je juist die kers op de interieurtaart. In dit artikel vertellen we je alles over wat traprenovatie voor je interieur kan doen.

traprenovatie_-_1.jpg

Traprenovatie: voor ieder wat wils

Een trap is heus niet alleen om van de éne naar de andere verdieping te komen: het is ook een eyecatcher in je woning. Gelukkig heb je vandaag de dag een enorme keuze voor trapbekleding- en verlichting, zodat jij je trap naar eigen smaak kunt maken. Je hoeft echt niet altijd voor tapijt te gaan: wat dacht je van prachtige houten planken als overzettreden of verlichting die automatisch aan knipt als jij in het donker naar beneden gaat? Of geluidsdemping op de trap zodat je niet wakker wordt als je partner naar het werk vertrekt of de kinderen aan het spelen zijn? Je trap kan zo veel meer worden dan gewoon een functioneel ding: kies bijvoorbeeld voor hip mat zwart in een minimalistische woning, of voor Marokkaanse tegels in een gezellig bohemian interieur. Er is echt voor ieder wat wils op het gebied van traprenovatie.

250 euro korting op je traprenovatie

Misschien had jij een traprenovatie nog niet in het klusbudget opgenomen. Geen zorgen, want via Wonenonline kun je nu 250 euro korting krijgen op je traprenovatie bij TrapXpress! Zo heb je korting, en weinig gedoe: je krijgt namelijk een traprenovatie binnen één dag die mogelijk is op iedere ondergrond. Zo kun jij de trap gemakkelijk schoonmaken, wordt je woning meer waard en verhoog je de sfeer in je interieur! Ook goed om te weten: je krijgt tot twaalf jaar garantie op materiaal en montage en TrapXpress is natuurlijk CBW-erkend. Wat wil je nog meer?

De kers op de taart

Door een goede traprenovatie kun je dus de stijl van je woning flink veranderen. Een mooie trap is echt de kers op de taart: het geeft extra sfeer, luxe en functionaliteit. Of je nu voor een prachtige houten trap met lichtjes in de treden gaat of een trap die meer bij je industriële inrichting past – er is voor ieder wat wils.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners