678
De 4 voordelen van een traprenovatie

Voordeel 1. Klaar in een dag
In bijna alle gevallen is een traprenovatie klaar in een dag. De huidige 'bekleding' wordt verwijderd en vervangen. Omdat de trap niet helemaal hoeft te worden gesloopt, heb je bij een traprenovatie geen hak en breekwerk. Je hebt dus bijna geen overlast en na een dag kan je weer naar boven en beneden via de trap.

Voordeel 2. Goedkoper
Een traprenovatie is vaak aanzienlijk goedkoper dan een compleet nieuwe trap. Je kunt het net zo duur maken als je wilt dankzij de vele opties en mogelijkheden. De kern van de trap laat je bij een traprenovatie staan en alleen de buitenkant krijgt een nieuw jasje. Dat scheelt in de kosten.

Voordeel 3. Helemaal op maat
Nagenoeg elke trap komt in aanmerking voor een traprenovatie, omdat het helemaal op maat is. Je hebt talloze verschillende trappen en verschillende smaken. Als je kiest voor traprenovatie stel je je trap helemaal zelf samen. Je hebt keuze uit vele materialen en opties. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voordeel 4. Duurzame materialen
Bij een traprenovatie wordt gewerkt met materialen van de beste kwaliteit. De nieuwste technieken worden gebruikt waardoor het materiaal vaak geluiddempend is en voorzien van anti-slip. Door met duurzame materialen te werken gaat een gerenoveerde trap lang mee en de huidige trap hergebruik je voor een deel wat beter is voor het milieu.

Wat kost een traprenovatie?
De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het aantal traptreden, het soort trap en het materiaal en de afwerking. Bekijk prijzen en vraag gratis offertes op via Slimster. Zo kan je offerte vergelijken en flink besparen op de prijs.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners