325
Renoveer jouw gevel op duurzame en energie-efficiënte wijze
Gepubliceerd: 08-04-2024

In een wereld waar kosten stijgen, bouwgronden schaars zijn en energienormen steeds strenger worden, is het bouwen van een nieuw huis vaak onrealistisch en is een woning renoveren dé weg naar jouw droomwoning. Daarom bouwen wij met Cedral gevelmaterialen mee aan jouw renovatiedroom. 

Voordelen van vezelcementplanken. Beter dan écht hout!

Dankzij de warme uitstraling van de Cedral planken met houtmotief krijgt je woning een moderne look zonder zijn authenticiteit te verliezen. Bovendien zijn vezelcement planken brandveilig en al geschilderd in de fabriek in de juiste kleur! Eenmaal geïnstalleerd, heb je weinig onderhoud; het volstaat om eventuele verontreinigingen af te wassen met een sopje.

Renoveer je om je EPC-score te verbeteren? Ook dan zit je met Cedral gevelplanken goed. Combineer ze met extra isolatie aan de buitenkant. Een oude woning met karakter wordt zo een warme thuis. 

cedral-2.png

Kostenefficiënt naar je droomwoning

Bij de start van je renovatieproject, ben je vast benieuwd wat een gevel renoveren kost. Gelukkig zijn Cedral gevelplanken makkelijk zelf te installeren, wat de kosten drukt. Met de duidelijke instructievideo’s breng je de installatie zelf tot een goed einde. Daarnaast zijn de sidings makkelijk te verwerken en heb je niet veel gereedschap nodig. Een cirkelzaag met zaagblad voor vezelcement en schroefmachine zijn genoeg om jouw gevel een elegante make-over te geven. 

Kies voor een energie-efficiënte gevel

Energie besparen, je koolstofvoetafdruk verlagen en tegelijk het uitzicht van je woning verbeteren? Door je buitenmuren te isoleren, stop je je woning letterlijk in een dikker jasje en kan je flink wat besparen op de energiekosten. Als je de plaatsing van de buitenmuurisolatie dan ook nog eens combineert met Cedral gevelstroken, dan weet je zeker dat je een energie-efficiënt, onderhoudsarm én stijlvol eindresultaat creëert. 

cedral-1.png

Duurzaam én eigentijds renoveren

De stijl van je gevel moet een weerspiegeling van je persoonlijkheid worden. De gevelstroken zijn beschikbaar in een brede waaier van kant-en-klare kleuren met hout of effen motief. Je kan ze verticaal of horizontaal plaatsen. De sidings zijn gemaakt uit hoogwaardig en duurzaam vezelcement en zijn UV-bestendig. Zo behouden ze goed hun kleur en creëer je een resultaat waar je nog jaren van geniet. 

Ook je renovatiedroom realiseren en genieten van de voordelen van Cedral sidings? Laat je inspireren en ontdek alle voordelen van Cedral gevelplanken op de website!  

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide