3260
Schuine rolluiken
Gepubliceerd: 01-01-2010 Laatste update: 03-11-2017

Veel huizen hebben schuine venstervormen en beglazingen. Een standaard rolluik plaatsen is dan niet mogelijk. Schuine rolluiken zijn hiervoor de oplossing. Schuine ramen zijn een trend tegenwoordig. Architecten maken moderne ontwerpen met daarin schuine venstervormen en beglazingen. Een probleem wat daarbij kwam kijken, is dat een standaard rolluik niet geplaatst kan worden. Roma kwam als eerste merk met een fraaie oplossing, Trendo rolluiken. Een rolluik dat geplaatst kan worden bij ramen met een hoek van 10º tot 45º. Het rijk uitgeruste rolluik heeft standaard al veel gemak en voordelen.

Makkelijk te bedienen
Het rolluik wordt standaard geleverd met een elektrische motor. Hierdoor geniet u van gemak, en kunt u zonder inspanning de zware rolluiken omhoog tillen. Dit rolluik is ook verkrijgbaar met Solar aandrijving. De zonnecel produceert zoveel energie dat het rolluik hierdoor kan openen en te sluiten, super duurzaam dus.

Voel je veilig
De schuine rolluiken zijn van goede kwaliteit. De kast, het pantser en de geleiders zijn gemaakt van sterk aluminium. Door de sterke materialen heeft u natuurlijk langer plezier van uw aankoop. Het materiaal zorgt voor zoveel bescherming dat u zich veiliger in huis voelt. Ons kikkerlandje kent vaak koude winters, waardoor de lamellen van rolluiken vast vriezen. De aanvriesbeveiliging beschermt het rolluik tegen sneeuw en ijzel. Wanneer het rolluik vastgevroren is stopt de motor automatisch met draaien, waardoor er niets stuk gaat.

inspiratiebrochures1.png

Een oplossing voor iedereen
De schuine rolluiken zijn er in verschillende vormen. Er zijn drie standaard vormen die gecombineerd kunnen worden met standaard rechte rolluiken. Roma biedt een oplossing voor iedereen, want de Trendo is ook leverbaar voor woningen met speciale hoeken. Door de keuze uit 350 verschillende kleuren en structuurverf is er aan iedereen gedacht. Zo kan het rolluik helemaal worden aangepast aan de stijl van uw woning.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide