954
Populaire buitendeuren

Ben je op zoek naar nieuwe buitendeuren? Bij het uitzoeken van nieuwe buitendeuren zoals voordeuren, achterdeuren, garagedeuren, schuurdeuren, tuindeuren en balkondeuren kies je wat betreft materiaal uit kunststof, hout of aluminium.

Graag bieden we je sturing in de goede richting, op weg naar de perfecte nieuwe buitendeuren. Wij zetten de populairste type buitendeuren op een rijtje.

Voordeur

De voordeur van een huis is het visitekaartje. Het aanschaffen van een nieuwe voordeur is dan ook een investering voor de lange termijn. Als essentieel onderdeel van je woning, deint de voordeur niet alleen functionele taken vervullen. Daarom is het belangrijk om van tevoren te bedenken welke voordeur de juiste is. Bij het uitzoeken van een nieuwe voordeur, kies je wat betreft materiaal uit kunststof, hout of aluminium. Een duurzame en veilige buitendeur dient natuurlijk stevig gebouwd zijn. Een bijzonder, harmonieus effect wordt bereikt als de ramen van het van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de voordeur. Als je bijvoorbeeld tegelijkertijd een nieuwe voordeur met ramen en buitendeur(en) aanschaft, is het mooi om voor beide elementen hetzelfde kozijnprofiel te gebruiken.

Achterdeur

De voordelige modellen buitendeuren van merkfabrikanten als Albo Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Skantrae, Topline en Weekamp Deuren worden volgens een hoge norm geproduceerd. Houten achterdeuren zorgen voor een charmante uitstraling. Ze zijn robuust en stabiel. Een decoratieve houtbeits houdt het natuurlijke karakter in stand en beschermt de deur tegen schadelijke weersinvloeden. Achterdeuren zijn meestal vanaf de straat niet te zien. Dit is waar inbrekers een optimale kans zien om je huis binnen te dringen. Bescherm daarom de zij-ingangen met veilige en robuuste achterdeuren.

Garagedeur

Het hebben van een eigen garage is zonder twijfel een grote winst in persoonlijk comfort. De garage beschermt natuurlijk je voertuig of gereedschap tegen weersinvloeden en diefstal. Maar het geeft ook vorm aan je huis. Niet elk type garagedeur is geschikt voor de specifieke setting van het huis en bepaalde factoren.
Er is een aantrekkelijke selectie van hoogwaardige garagedeuren van gerenommeerde merkfabrikanten zoals Albo Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Skantrae, Topline en Weekamp Deuren tegen de gebruikelijke eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn zowel kanteldeuren als sectionaaldeuren in verschillende uitvoeringen en kleuren. De laatste variëren van chique wit tot klassieke grijstinten en stijlvol zwart. Er zijn verschillende breedtes waaruit je kunt kiezen om zo snel mogelijk het juiste model van je wensen te vinden. Ondanks verschillende variaties in uitrusting en ontwerp zijn alle garagedeuren van hoge merkkwaliteit wat materiaal, stabiliteit en functionaliteit betreft.

Tuindeur

Ben je op zoek naar de juiste tuinpoort of tuindeur, maar weet je nog niet of het een enkele tuindeur of een dubbele deur moet zijn? Ook is nog niet besloten of hij van hout, metaal of kunststof moet worden gemaakt? De tuinpoorten in ons aanbod zijn gemaakt van verschillende materialen. De meest populaire tuindeuren zijn poorten gemaakt van hout. Van de houtsoorten komt vurenhout het meest voor. De laatste jaren hebben ook composieten van organisch materiaal en kunststof aan populariteit gewonnen. Poorten en tuindeuren van staal bieden maximale stabiliteit.

Balkondeur

Voor de aankoop van buitendeuren, balkondeuren en terrasdeuren is er een ruime keuze aan modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit balkondeuren met enkelvleugelige of dubbelvleugelige elementen, en in welke kleurstelling je de balkondeuren het liefst wil. Er zijn balkondeuren in wit aan de binnen- en buitenkant, eveneens varianten in gekleurd design voor de buitenkant. Dit geldt voor alle balkondeuren, ongeacht of zij zijn gemaakt van hout, aluminium, kunststof of een combinatie van hout en aluminium. Zo passen de balkondeuren die je online kunt kopen perfect bij je buitengevel en bij het interieurontwerp van de rest van je woning.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners