281
Maak je interieur af met een stalen deur op maat

Je hebt ze waarschijnlijk al regelmatig voorbij zien komen in de populairste woonprogramma's op televisie: stalen deuren met glas. Deze deuren behoren dan ook niet voor niets tot de meest populaire interieurtrends van de afgelopen jaren. Ze zijn namelijk niet alleen gemakkelijk schoon te houden, maar ook gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

De stalen deur is verkrijgbaar in vele soorten en maten, waardoor er altijd eentje is die helemaal bij jou en jouw interieur past. Om je een beetje op weg te helpen, vind je in dit artikel drie verschillende soorten stalen deuren op maat. Zo weet jij zeker dat jouw stalen deur niet alleen voldoet aan al jouw woonwensen, maar ook perfect past bij de rest van je interieur.

Een stalen schuifdeur

Bij de gedachte aan stalen deuren op maat, denken veel mensen vrijwel direct aan schuifdeuren. En dat is niet voor niets. De stalen schuifdeur behoort namelijk al jaren tot één van de meest gewilde interieurtrends. Met zijn dunne stalen frames is de schuifdeur namelijk perfect als ruimtebesparende oplossing in je woning. Met een schuifdeur kun je zorgen voor een handige afscheiding tussen bijvoorbeeld je kamer en keuken, terwijl je toch een open interieur behoudt. Stalen schuifdeuren zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende designs. Het loont dus om er écht even de tijd voor te nemen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een gespecialiseerde winkel zoals De Rooy Steel Doors. Hier vind je de nieuwe designs, en kun je de beste inspiratie opdoen. Zo vind je gegarandeerd die stalen deur die perfect in jouw woning past.

Een stalen scharnierdeur

De stalen scharnier deur wordt voornamelijk gebruikt als afscheidingsmuur tussen bijvoorbeeld de hal en de woonkamer. Door hier te kiezen voor een deur met glas, lijkt je woning namelijk vele malen groter. Daarnaast voorkomt het gebruik van glas vervelende donkere plekjes in de hal. Ook voor scharnierdeuren zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen hoeveel glas je in de deur wilt plaatsen. Over het algemeen geldt de regel: hoe meer glas, hoe groter de woning oogt. Twijfel je toch over de grootte van het glas? Schroom dan niet om advies te vragen. Gespecialiseerde winkels, zoals bijvoorbeeld De Rooy Steel Doors, kan je hierbij helpen. Zij werken immers dagelijks met de stalen deuren, en weten precies welke deur het best tot zijn recht komt in jouw interieur.

Een stalen taatsdeur

Taatsdeuren lijken misschien in eerste instantie op scharnierdeuren, maar ze zijn wel degelijk verschillend. Zo wordt er bij stalen taatsdeuren geen kozijn meegeleverd. Dit betekent dat de deur wordt vastgemaakt door middel van taatsen aan de bovenkant en onderkant van de deur. Dit zorgt ervoor dat je deze deuren van beide kanten kunt openen, en de deur beide richtingen op kan draaien. De stalen taatsdeur is zeer stijlvol, en perfect te gebruiken als zowel ensuitedeuren als afscheidingsdeur tussen de hal en woonkamer. De enige vraag die nog rest is; welke van deze stalen deuren op maat past het beste bij jou?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners