867
Hordeuren en -ramen voor de zomer? Plaats ze nu!
Gepubliceerd: 30-12-2021

Je huis muggenvrij in 3 stappen Het is nog midden in de winter en misschien ben je die vervelende vliegen en muggen van de afgelopen zomer allang vergeten. Maar, terwijl je op de wintersportvakantie bent of binnen lekker bij de haard zit, droom je al van zon, groene tuinen en lekker warm weer. De tijd gaat snel en voor je het weet is het al zover. Begin daarom nú vast met de voorbereidingen van je woning op het zomerseizoen. Dat doe je door je huis hermetisch te sluiten voor muggen, vliegen en andere kriebelbeestjes. Zo kan er bij jou niets meer naar binnen vliegen!

Stap 1: Wat is de beste oplossing voor jouw woning?

Ga je binnenkort aluminium kozijnen laten plaatsen? Maak gebruik van de gelegenheid en laat ook direct horren installeren. Maar elk raam en elke deur is anders. Daarom is het van belang dat je per situatie kijkt wat de beste oplossing is qua hor. Er zijn namelijk verschillende uitvoeringen, zoals voor een klap-, schuif- of kiepraam of -deur. Wil je het écht goed aanpakken en er de komende jaren muggenvrij bij zitten? Kies dan voor een systeem van aluminium, zoals van Aluprof. Hun aluminium ramen en deuren tegen muggen zijn licht in gewicht, maar ijzersterk! De hordeuren en -ramen zijn verkrijgbaar in verschillende typen en kleuren en worden op maat gemaakt. Zo is er altijd het perfecte exemplaar voor jou.

Stap 2: Opmeten en bestellen

Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt, is het van belang dat je de ramen en deuren die je van een hor wil voorzien, gaat tellen en opmeten. Dit opmeten is een zeer precies werkje en zou je eigenlijk beter over kunnen laten aan een vakman of -vrouw. Meestal is dit het bedrijf waar je het product ook werkelijk gaat kopen. Als je het door de leverancier laat doen, heeft dit als voordeel dat zij deze afmetingen ook meteen kunnen vertalen in een scherpe offerte.

inspiratiebrochures1.png

Stap 3: Laten plaatsen

Ook dit is een klusje dat je misschien beter uit handen kunt geven. Het kan zijn dat je zelf twee rechterhanden hebt en dat je het prima zelf kunt doen. Maar wanneer de vakman het doet, wordt het waarschijnlijk nét iets kundiger gedaan. Bovendien kun jij dan lekker achterover leunen en is het voordeliger in verband met garantie en eventueel gemaakt fouten. Zeker wanneer er ook nieuwe kozijnen worden geplaats, want dan ben je ervan verzekerd dat het een mooi geheel wordt!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide