265
Hoe vind je de perfecte binnendeur?

Er is een ruim aanbod aan deuren, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Deurengigant helpt jou graag bij het vinden en kiezen van de perfecte deur(en).

Ruimte is bepalend

Vraag jezelf af voor welke ruimte(s) jij een deur zoekt. Je kan vervolgens direct gerichter zoeken. De ruimte waar de deur zich bevindt is belangrijk. Een woonkamer is het centrale gedeelte van een huis. Een binnendeur is dan ook echt een onderdeel van het interieur. Een andere deur, zoals een deur voor de badkamer, zal wat eenvoudiger zijn.

Welke soort stijlen binnendeuren zijn er?

Voor iedere stijl en interieur een passende deur. Elk interieur is anders. Bij Deurengigant heb je de keuze uit verschillende merken en stijlen. Van tijdloos, modern of klassiek tot aan barn en industrieel. Je kan kiezen voor deuren uit dezelfde stijl of je kiest voor verschillende deuren voor een speels effect.

Wil je een speels effect creëren en toch zorgen dat alle deuren bij elkaar passen? Kies dan voor een serie binnendeuren met verschillende opties.  Een goed voorbeeld hiervan zijn de deuren uit de Casual lijn van Svedex.  De Svedex CN55 is een stijlvolle dichte deur welke goed te combineren is met de glasdeur Svedex CN07 en paneeldeur Svedex CN09. Zo kun je gemakkelijk variëren met deuren maar hebben deze toch dezelfde stijl.

deurengigant640-1.png

Afgelakt of gegronde deur?

Bij Deurengigant vind je zowel gegronde deuren als afgelakte deuren. Als je kiest voor een gegronde deur, moet je deze eerst nog licht opschuren en schilderen. Deze deur kan je schilderen in de kleur die jij wenst. Opzoek naar een gegronde deur? Bekijk eens de deuren van het merk Cando.
Een afgelakte deur is direct klaar om in te hangen.  Een afgelakte deur is alleen te adviseren als je zeker weet dat deur niet hoeft te worden ingekort. Een afgelakte deur kun je beter niet inkorten omdat dit schade brengt aan de laklaag. Opzoek naar een afgelakte deur? Bekijk eens alle deuren van het merk Svedex.

Deur met of zonder glas

Twijfel je of je een deur wenst met glas? Glas zorgt voor lichtinval. Een deur met glas wordt vaak gebruikt tussen de woonkamer en de hal of de deur naar de eerste verdieping. Wil je wel glas maar liever geen doorkijk? Kies dan voor een deur met bijvoorbeeld melkglas. Melkglas zorgt ervoor dat je geen doorkijk hebt maar wel voldoende lichtinval. Wist je dat je bij Deurengigant kan kiezen uitmeer dan 75 verschillende glassoorten?

Top 3 best verkochte binnendeuren

  1. Cando Bradford
    De Cando Bradford met blank glas heeft een minimalistisch design en past goed bij een modern interieur. De deur heeft gemonteerd glas met een 4-ruits roedeverdeling. Zelfs als de deuren gesloten zijn, wordt het daglicht van de ene ruimte naar de andere ruimte gedragen. De Cando Bradford heeft zeer dunne stijlen en dorpels, welke vragen om speciaal deurbeslag.
  2. Skantrae SKS 1240
    De Skantrae SKS 1240 is een binnendeur uit de Accent serie van Skantrae. De deur past goed in verschillende interieurstijlen door de strakke lijnen. De deur heeft gelamineerde houten stijlen en dorpels. Het glas zorgt voor voldoende lichtinval. Wist je dat je bij deze deur uit maar liefst negen glassoorten kan kiezen?
  3. Moodplus Denver
    De Moodplus Denver is een goede optie voor bij een modern interieur. De deur heeft een heldere vormgeving door een strak samenspel van verticale en horizontale lijnen. De panelen liggen wat dieper, wat zorgt voor een mooi contrast.

Hoe kies je de juiste voordeur?

Maak de entree van jouw tuin chiquer door het plaatsen van een mooie houten voordeur. Voordeuren zijn gemaakt van vuren -of hardhout en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bij Deurengigant vind je voordeuren, achterdeuren en tuindeuren. Het is belangrijk dat een buitendeur na het monteren wordt afgelakt en gekit om de kwaliteit te behouden. 

deurengigant640-2.png

Maak jouw deur af met de juiste accessoires

Wat is een deur zonder bijpassend deurbeslag en scharnieren? Deurbeslag en scharnieren zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Maak jouw deur(en) eigen door te kiezen voor een beslag welke past jou en het interieur. Heb jij een klassiek interieur? Dan zijn deurbeslag en scharnieren van messing echt iets voor jou. Let wel op dat de mogelijkheden voor deurbeslag afhankelijk zijn van het slottype van de gekozen deur. Bij Deurengigant vind je voor elke deur en type interieur bijpassende accessoires.

Je deur laten inmeten en monteren

Inmeten is een vak apart en het is belangrijk dat dit goed gebeurd voordat je de deur(en) gaat bestellen. Wil je het inmeten uitbesteden? Maak dan gebruik van de inmeetservice van Deurengigant. Een adviseur komt met alle plezier langs wanneer het jou uitkomt. De adviseur zal inmeten, advies geven en na afloop ontvang je een vrijblijvende offerte. Je kan gebruik maken van de inmeetservice wanneer je een bestelling plaats vanaf € 450,00 exclusief accessoires.

Geen zin om zelf de deur(en) te vervangen? Of weet je niet waar te beginnen? Geen probleem. Besteed het monteren van jouw nieuwe deur(en) uit aan de vakkundige monteurs van Deurengigant. De montageservice is eenvoudig te regelen en Deurengigant zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners