1190
Schuifpui

Een ideale manier om licht, ruimte en extra woongenot aan je woning toe te voegen is het plaatsen van een schuifpui. Met een schuifpui haal je de sfeer uit de directe omgeving je woning binnen. Een schuifpui zorgt voor een zee aan licht en maakt een ruimte optisch een stuk groter.

Het plaatsen van een schuifpui is al jaren een populaire verbouwing onder woningbezitters. Met een relatief kleine verbouwing geeft u uw huis een enorme metamorfose. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is een schuifpui in diverse materialen verkrijgbaar.

Het grootste gedeelte van een schuifpui bestaat uit glas. Om de temperatuur in uw woning aangenaam te houden is het van belang dat u kiest voor goed isolatieglas in uw schuifpui.

Aluminium
Een schuifpui van aluminium is in allerlei kleuren verkrijgbaar, bijna helemaal onderhoudsvrij, roestvrij en isoleert goed. Een aluminium schuifpui wordt vaak gekozen wanneer een strakke design uitstraling gewenst is. Een ander voordeel van aluminium is dat het een licht materiaal is waardoor je de pui gemakkelijk open en dicht kunt schuiven

Kunststof
Een kunststof schuifpui is net als aluminium duurzaam en benodigd weinig onderhoud. Even goed afstoffen en afnemen met een sopje is vaak al afdoende. Ze staan bekend als inbraakveilig en ze zijn verkrijgbaar in vele standaard afmetingen. Ook kunststof isoleert prima.

Hout
Een houten schuifpui zie je wat vaker terug bij oudere huizen. Het hout straalt een authentieke sfeer uit en past vaak goed bij de natuurlijke uitstraling van de tuin. Het nadeel van hout is dat het wat meer onderhoud vergt dan andere materialen. Zo zal je het hout regelmatig moeten schilderen en is het wat gevoeliger voor de diverse weersinvloeden.

Of je nu aluminium, houten of kunststof kozijnen neemt alle glazen puien van Tudor kozijnen zijn optimaal thermisch geïsoleerd en voorzien van gedegen rubber afdichtingen.

Zie jij jezelf al zitten, achter je schuifpui in het zonnetje met een kopje thee….

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners