Is de deur van je garage of loods aan vervanging toe of wil je dat de garage naast je huis een geheel vormt qua uitstraling? Denk dan eens aan roldeuren op maat. Deze hebben veel voordelen in vergelijking met gewone garagedeuren en zijn eenvoudig te bedienen met schakelaar of afstandsbediening. Door de vele verschillende kleuren van de lamellen, omkasting, zijgeleiders en onderlat is er altijd een geschikte tint die bij het houtwerk past.

 

De voordelen van roldeuren op maat

Met stevige roldeuren op maat voor je garage of loods bescherm je deze tegen inbraak, zon, kou en vocht. De aluminium lamellen van 77 mm hoog bevatten PU-schuim waardoor ze extra isolerend en brandvertragend zijn. Ze voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Roldeuren op maat zijn daarbij ruimtebesparend, omdat deze omhoog rollen binnen een omkasting. De ruimte aan de voorkant van de garage en aan het plafond blijft zo volledig vrij. Zo kun je bijvoorbeeld extra planken, fietsen of een skibox aan het plafond hangen, waardoor je de ruimte zeer efficiënt indeelt. De bediening gaat eenvoudig met de betrouwbare Somfy motor en een op- of inbouw draaischakelaar of sleutelschakelaar. Nog comfortabeler is het gebruik van de Rollixo IO afstandsbediening met obstakeldetectie, waardoor de roldeur op tijd stopt en dat wat zich onder de deur bevindt niet beschadigt. Heel handig om bij te bestellen is de Keygo IO, een kleine afstandsbediening die je aan de sleutelbos kunt hangen. Zo rijd je de wagen vlak voor de garage en hoef je er niet eens uit.

Eenvoudig bestellen en monteren

Je kunt je veel geld besparen door zelf de hoogte en breedte van de roldeuren op te meten. Daarna bepaal je de kleur. Je hebt keuze uit vele lichte en donkere tinten die aansluiten bij de meest toegepaste RAL-kleuren. Bosgroen of staalblauw, populaire kleuren voor houtwerk, horen ook bij de mogelijkheden. Dezelfde tinten vind je ook voor de omkasting, zijgeleiders en onderlat. Vervolgens kies je het type bediening en de bedieningszijde. Roldeuren op maat monteer je eenvoudig zelf met een duidelijke handleiding. Roldeuren op maat zijn eenvoudig te reinigen met een zachte spons en groene zeep. Daarnaast zijn ze slijtvast en gaan lang mee. Zo bescherm je je garage of loods optimaal.

Ook leuk om te lezen