1215
Een nieuw deurbeleid met een andere deurklink
Gepubliceerd: 07-12-2022 Laatste update: 12-12-2022

Een voordeur is typisch zo’n item aan je huis wat zeer bepalend is voor de algehele uitstraling. Bij de voordeur kan dan een deurklink de stijl maken of breken. Maar een goede en mooie voordeur is nog niet zo eenvoudig. Een voordeur heeft namelijk nogal wat eigenschappen nodig. Het moet zowel binnen- als buiten dienst doen, en het moet dus tegen twee soorten klimaten kunnen, een binnen- en buitenklimaat. Dat buitenklimaat verschilt ook nogal door het jaar heen!

Daarnaast wil je dat een deurklink aan de binnen- en buitenkant mooi staat. Een nieuwe voordeur is dan ook geen investering die je vaak doet. Toch kan het op een gegeven moment je tegen gaan staan, de look van jouw voordeur en deurbeslag. Hoe jij ervoor zorgt dat je voordeur toch in het geheel blijft passen? Wij geven je tips, van de deurklink tot de brievenbus.

De binnenkomer; de deurklink

Een deurklink is zo’n item op de voordeur waar je niet direct van doorhebt dat het zeer bepalend is voor de uitstraling en sfeer. Een voordeur zelf is vaak vrij algemeen van vormgeving, maar het bijbehorende deurbeslag is veel uitgesprokener en trendgevoelig. Het is voor een andere look dan ook vaak niet nodig de hele voordeur te wisselen, maar enkel een nieuwe deurklink doet al wonderen. 

WIN-VLOERKLEED.png

Zowel binnens- als buitenshuis zal nieuw deurbeslag groot resultaat opleveren. Een deurklink is daarnaast niet een ontzettend grote investering. Al is het bij een deurklink wel aan te raden de letten op veiligheid. De ene deurklink is de andere niet, vraag hierbij een expert omtrent deurklinken en deurbeslag om advies.

De kleur van de deur

Naast de deurklink is de kleur van de deur zeer bepalend. Een voordeur is eenvoudig te veranderen van kleur door middel van een nieuwe laagje verf. Als je kijkt naar de trends van vandaag de dag, is het al een groot verschil wanneer je je donkergroene deur wit, zwart of antraciet verft. Tien tot twintig jaar geleden was je hip met de eerder genoemde donkergroene of een donkerblauwe deur, maar dit geeft tegenwoordig een beetje een ouderwetse uitstraling aan je huis. Om over donkerbruin nog maar te zwijgen!

Je deur wit, zwart of antraciet geverfd? Mooi! Koop hierbij dan een zwart matte deurklink en iedereen zal denken dat je een nieuwe voordeur hebt. Wanneer je dit dan ook nog combineert met een zwarte brievenbus, dan doe jij anno de trends van nu weer helemaal mee.

Kortom, onderschat de kracht van de details nooit. Ook niet waar het gaat om een nieuwe voordeur. Met de juiste investering in deurbeslag zoals in deurklinken zwart, wit of koper, inclusief een nieuw kleurtje op deur, zul je zien dat jouw huis weer een totaal nieuwe look krijgt. Dus zet de deur wagenwijd open voor nieuw deurbeslag!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide