1895
De deurtrends van dit moment

De juiste deuren geven je huis karakter. Ze zijn de kers op de taart voor bepaalde woonstijlen, geven meer privacy of juist meer licht in je interieur en kunnen in sommige gevallen zelfs je huis meer waard laten worden. Ben jij van plan om je deuren te vervangen voor een trendy of een beter passend exemplaar, of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Wij zetten de deurtrends van dit moment voor je op een rij.De nummer één deurtrend
Als je het over deurentrends hebt, ontkom je er niet aan: deuren met een industriële look. Je ziet ze in elk interieurtijdschrift en in de woonkamer van die trendy vriendin die haar huis altijd zo mooi inricht. Hipper dan hip zijn bijvoorbeeld industriële stalen deuren. Deze deuren passen perfect in een strak interieur. Zwart staal gecombineerd met glas staat niet alleen prachtig: deze deuren laten ook meer licht door in de kamer, zijn tocht werend en gemakkelijk schoon te maken. Wij snappen wel waarom deze industriële deuren zo populair zijn!

Schuiven: net zo populair
Of je nu voor zo’n populaire industriële deur gaat, of een andere soort deur op het oog hebt, de draairichting van je deur is ontzettend belangrijk. Die draairichting gaat immers bepalen hoe jij de deuren in huis kunt gebruiken, maar doet ook veel voor je interieur. De schuifdeur is een grote trend van dit moment. Dat is niet zo gek, want het schuifmechanisme past perfect bij de net zo geliefde industriële deur. Ga dus voor zo’n mooie, stalen schuifdeur, of kies voor een houten schuifdeur. Die deur staat mooi in vrijwel elk interieur, van brocante tot modern. De stijlen van deze twee deuren combineren? Kies dan voor een houten schuifdeur met een zwart stalen ophangsysteem.

Vergeet het deurbeslag niet – net als de buitendeur
Als je aan deuren in je interieur denkt, dan denk je vast al snel aan binnendeuren. Maar net zo belangrijk voor sfeer én gemak is het deurbeslag. Je hoeft echt niet voor standaard ijzeren deurhendels te gaan, want de keuze is enorm. Wat dacht je van mooie stalen hendels, bronzen deurklinken voor een retro sfeer of hipper dan hip roségouden deurbeslag?

Ook de buitendeur is belangrijk voor de algemene ambiance van je huis. Je gasten zien deze deur immers als eerste als ze op bezoek komen - net als jij, als je thuiskomt van je werk. Ga voor een deur met glas, zodat je meteen kunt zien wie er aanbelt, voor een moderne deur uit één stuk of voor een deur met een klassiek rooster. Prachtig!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners