840
Nieuwe gevelbekleding: kies je voor kunststof of hout?
Gepubliceerd: 17-12-2021

Gevelbekleding kan voor je huis van grote toegevoegde waarde zijn. Het kan je huis een mooie nieuwe uitstraling geven, de oude gevel verbergen en je huis beschermen tegen weer en wind. Ook zorgt gevelbekleding ervoor dat je huis beter is geïsoleerd. Als je nieuwe gevelbekleding voor je huis wilt aanschaffen, kun je kiezen uit verschillende materialen.

Zo kun je hout gebruiken, wat bekend staat om zijn luxe uitstraling en warme, natuurlijke look. Een andere mogelijkheid is kunststof. Je verwacht het misschien niet, maar kunststof kan tegenwoordig zo mooi worden geproduceerd dat je het verschil tussen kunststof en echt hout bijna niet ziet. Ook is het duurzaam en sterk. Daarmee kan het een mooie aanvulling zijn op je huis.

Je huis voorbereiden op elk seizoen

inspiratiebrochures1.png

Er zijn veel dingen die je kunt doen om je huis aan te kleden voor alle seizoenen. Denk aan een mooie BOzARC overkapping, een lichtstraat voor meer daglicht binnen of een carport. Ook gevelbekleding kan daar een mooie bijdrage aan leveren. Kunststof gevelbekleding geeft je huis een unieke uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende designs, van een houtnerf-design tot een stijlvol steenmotief. Daarmee maak je je gevelbekleding helemaal naar je eigen smaak. Tegelijkertijd heb je profijt van de voordelen van kunststof.

Onderhoudsvrije gevelbekleding

Kunststof is sterk en gaat daardoor lang mee. Dat maakt kunststof gevelbekleding een duurzame keuze. Het betekent ook dat je er weinig onderhoud aan zult hebben, anders dan bij gevelbekleding van hout. Kies je voor gevelbekleding van een hoogwaardig merk, zoals Keralit gevelbekleding, dan weet je zeker dat de gevelplaten kleurvast zijn en tientallen jaren meegaan. Verven of beitsen is niet nodig. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor je er nog minder werk aan hebt.

Bestand tegen weer en wind

Kunststof gevelbekleding is perfect uitgerust tegen de invloeden van weer en wind. De gevelpanelen zullen niet verkleuren of verbleken. Natuurlijk materiaal zoals hout zal op den duur altijd gaan werken, waardoor er scheurtjes in komen of de verf afbladdert. Met kunststof gevelpanelen is dat verleden tijd. Het prettige daarbij is dat de gevelpanelen er net zo mooi uitzien als gevelbekleding van hout. Ga je voor nieuwe gevelbekleding voor je huis, chalet of schuur, kies dan voor hoogwaardige gevelpanelen van kunststof.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide