77
Natuurlijk ga jij voor luxe, natuur & steen!

Wanneer je een nieuw huis bouwt of het oude verbouwt, dan kunnen de kosten nog wel eens de pan uit rijzen. Vaak krijg je ook nog met allerlei onvoorziene kosten te maken. Een eerste reflex is dan vaak; Tóch die hippe bank (want dat is een eyecatcher) en dan besparen we wel op een andere kostenpost.

Dingen als een keukenblad, raamkozijnen of sanitair wordt dan vaak op bezuinigd. Wij zijn inmiddels redelijk ervaren waar het gaat om het inrichten van een woning en hebben gezien dat besparen op dit soort zaken vaak een keuze is waar je later spijt van krijgt. Wij leggen uit hoe je dit slimmer aanpakt!

Ga niet korten op kozijnen

Besparen op zaken als kozijnen en deuren, dit blijf je altijd terugzien. Onbewust zijn dit dé zaken diein een huis écht luxe uitstralen. Meubels kun je nog wisselen, maar een goede basis is werkelijk een must. Ook zul je zien dat wanneer je kiest voor kwaliteit, dit veel langer meegaat.

Dit zijn kosten die je eenmalig hebt maar uiteindelijk veel meer op gaan leveren. Bij deuren zul je bijvoorbeeld ook zien dat ze beter aansluiten en daardoor beter isoleren. Hetzelfde geldt voor kozijnen.

Een item waar wij ons ook aan storen wanneer er voor een goedkope optie is gegaan? Van die goedkope vensterbanken van plastic. Nee, wij gaan voor een natuurlijk product zoals vensterbanken van natuursteen. Dit straalt luxe uit en is niet kapot te krijgen.

Ga voor één lijn in je interieur

Wat wij naast de kwaliteit van producten ook een teken van luxe vinden in huizen: Uniformiteit. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor natuurstenen vensterbanken, dan vinden wij het super chique wanneer je dit terugziet in bijvoorbeeld het keukenblad, bij het toilet of als muurafdekkers

Dit zijn wel zaken die je bij de bouw of grondige verbouwing al moet realiseren, want het levert veel gedoe op om dit later allemaal nog eens aan te pakken. En précies dezelfde natuursteen vinden, dit is vaak lastig. Het betreft immers een natuurproduct, en de natuur doet wat hij wil!

Welke steen ga ik leggen?

De laatste jaren zien wij het gebruik van natuurlijke elementen veelvuldig terug in het interieur. Van hout, veel groen tot steen. Natuursteen is een populair artikel, maar verschilt nog wel eens in kwaliteit.

Ga daarom voor een gedegen aanbieder die verstand van zaken heeft. Ondanks dat ons sterrenbeeld anders luidt, kunnen wij Steenbok Natuursteen  hierbij aanraden als betrouwbare partner. Zij dragen werkelijk hun steentje bij aan een prachtig eindresultaat!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners