08
za, aug

Anno 2016 zijn stalen kozijnen weer helemaal hip, net als in de jaren 60 van de vorige eeuw. Zowel in de moderne en nostalgische architectuur zien we steeds meer stalen kozijnen verschijnen.

Stalen kozijnen zorgen voor een praktische afscheiding tussen verschillende ruimtes. Denk aan een stalen raamkozijn, een stalen deur, een roomdivider of stalen pui. Door het gebruik van staal in combinatie met glas creeer je een ruimtelijkheid waarbij de lichtinval mooi behouden blijft.

Voordelen van stalen kozijnen
Stalen kozijnen zijn een stuk sterker dan de houten en kunststof varianten. Ze bieden een goede isolatie, zijn onderhoudsarm en geven een unieke uitstraling. Daarnaast gaan stalen kozijnen ook lekker lang mee en kan je ze schilderen in elke gewenste kleur. Zo kan je je kozijnen buiten een andere kleur geven dan binnen.

Tegenwoordig hoeft je bij stalen kozijnen ook niet bang te zijn voor een hoge energierekening. Kozijnen van TUDOR isoleren 6 keer beter dan oude stalen ramen met enkel glas. Je energierekening daalt en het leefklimaat binnenshuis wordt een stuk comfortabeler!

Dus denk bij nieuwbouw of verbouw van je huidige woning eens aan stalen kozijnen! Ze passen helemaal binnen de industriele woontrend en bijkomend voordeel is dat de ramen en deuren van Tudor voorzien zijn van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Hiermee wordt de kans op inbraak 90% kleiner dan in woningen zonder keurmerk.


Ook leuk om te lezen