1465
Nieuwe kozijnen? Ga voor kunststof!
Gepubliceerd: 28-09-2020

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Dat is natuurlijk niet voor niets, kunststof kozijnen hebben grote voordelen. En wij hebben ze voor je op een rij gezet!

 

1: Voordelig

Kunststof kozijnen zijn een voordelige keuze doordat je er vrijwel geen onderhoud aan hebt. Houten kozijnen hebben regelmatig een verfbeurt nodig, waardoor de kosten in de loop der jaren oplopen.

inspiratiebrochures1.png

2: Niet van hout te onderscheiden

Misschien denk je bij kunststof kozijnen als eerste aan een plastic uitstraling. Onterecht! Deze kozijnen zijn tegenwoordig met allerlei afwerkingen te krijgen. Je kan bijvoorbeeld voor kunststof kozijnen kiezen met houtnerf die bijna niet van hout te onderscheiden zijn. Zo heb je de fraaie uitstraling van hout met alle voordelen van kunststof.

3: Lagere energierekening

Wie wil er nu geen lagere energierekening? Kunststof kozijnen in combinatie met hoog rendementsglas (oftewel HR++ glas)isoleren erg goed. Hierdoor heb je geen last meer van tocht en kan je flink besparen op je energiekosten.

4: Minder lawaai

Kunststof kozijnen zorgen ook voor goede geluidsisolatie. Zo heb je minder last van omgevingsgeluid. Zeker in de slaapkamers is dit erg fijn.

5: Schoonmaak en onderhoud

Een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is dat ze zo makkelijk zijn in onderhoud. Nooit meer schilderen! Dat bespaart je veel moeite en kosten. Af en toe een sopje eroverheen is het enige wat je hoeft te doen. Gewoon een simpele allesreiniger is voldoende. Je hoeft niet bang te zijn om de kozijnen te beschadigen en lelijke strepen zal je ook geen last van hebben.

6: Veel kleuren

Je wilt natuurlijk kozijnen die precies bij jouw woning en smaak passen. Dat is bij kunststof kozijnen geen probleem. Ze zijn in alle kleuren van de regenboog te krijgen. Of gewoon in neutrale kleuren natuurlijk, net wat je wilt.

7: Veel mogelijkheden

Met kunststof kozijnen kan je alle kanten op. Naast vaste ramen en draaikiepramen, zijn ze ook geschikt voor allerlei deuren. Zelfs voor een schuifpui of garagedeur. Zo kan je je hele huis van dezelfde kozijnen voorzien.

8: Makkelijk verkrijgbaar

Omdat kunststof kozijnen zo populair zijn, zijn ze makkelijk verkrijgbaar. Of je nu zoekt naar kunststof kozijnen Zwolle of een andere plaats, je vindt gemakkelijk een aanbieder.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide