521
Stukje maand over aan het einde van je geld?

Het zijn dure tijden, dat weten we allemaal en we kunnen er simpelweg niet omheen. Van een hoge gasrekening tot torenhoge prijzen in de supermarkt. Niet echt iets om blij van te worden. Geldstress is misschien wel de meest vervelende stress die er is. Zeker met de dure decembermaand voor de deur slaat in menig huishouden de paniek toe.

Gelukkig is dit nergens voor nodig, en wij adviseren daarom toch voluit te gaan in december. Het is tenslotte maar één keer kerst per jaar. Hoe je dit oplost? Geld lenen is vandaag de dag eenvoudiger dan ooit, en ook (online) geld lenen is voordeliger en gemakkelijker dan ooit. Lees hier hoe je dit doet.

Cadeaustress

Dit jaar geen stress om wélk cadeau je voor je kids gaat kopen, maar hóe je die gaat kopen? Nergens voor nodig. Iedereen weet dat december een dure maand is, en daarom is geld lenen in deze maand heel gangbaar. Geld lenen online is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit. En het fijne is, dit kan al op zeer korte termijn geregeld worden.

Online zijn eenvoudige tools te vinden voor het lenen van geld. Je berekent eenvoudig wat het lenen van geld je kost en hoeveel de rente is. Dus geen stress meer over het vullen van de kinderschoentjes of de lege plekken onder de kerstboom. Deze kunnen gewoon ruim gevuld worden.

Wat kost een lening?

De vraag ontstaat al snel; wat kost een persoonlijke lening? Wij hebben eens rondgekeken en het valt reuze mee. Zeker wanneer je de lening snel aflost, zul je het maandbedrag nauwelijks opmerken van een persoonlijke lening. Neem bijvoorbeeld de aanschaf van je droombank, wanneer je deze koopt voor 1200 euro en verspreidt over 12 maanden dan betaal je 100 euro per maand. Tel je hier 5% rente bij op, dan is dat maar 5 euro per maand. Geen enkele reden om een lening niet te nemen dus!

Kortom, of het nu gaat specifiek gaat om lenen in december of andere hoge onverwachte kosten. In alle gevallen kan lenen van geld je snel uit de brand helpen en je slapeloze nachten besparen. In dure tijden is geld lenen zeer gangbaar én transparant te regelen. Geen addertjes onder het gras, maar overzichtelijk en eerlijk op een rijtje wat geld lenen jou kost en oplevert!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide