1623
Hypotheek voor je droomhuis
Gepubliceerd: 08-12-2015 Laatste update: 30-04-2017

Als je op zoek bent naar je droomhuis is één van de eerste aspecten waarnaar je kijkt de vraagprijs van de woning. De totale kosten van de woning en de eventuele meerkosten zoals een verbouwing moeten natuurlijk wel in je budget passen. Belangrijk is dan ook om met een hypotheekadviseur in gesprek te gaan om te bepalen welk hypotheekbedrag je kunt ontvangen. Ook kun je online je hypotheek berekenen.

Invloeden op de hoogte van je hypotheek
Bij het bepalen van de maximale hoogte van je hypotheek wordt er gekeken naar meerdere aspecten. Zo zijn je maandelijkse inkomsten van belang, maar ook je eigen vermogen. Je kunt namelijk steeds minder lenen voor het kopen van een huis. Vanaf 2018 kun je slechts de waarde van het huis lenen. Verbouwingen en andere woningverbeteringen zullen geheel voor eigen rekening zijn.

Gemakkelijk online hypotheekadvies krijgen én je hypotheek regelen
Waar je vroeger langs moest gaan bij een hypotheekkantoor is dat nu helemaal niet meer nodig. Als je je droomwoning hebt gevonden, kun je nu ook gemakkelijk online hypotheken vergelijken en de voor jou beste hypotheek vinden. En heb je vragen kun je deze telefonisch of per email stellen. Niet alleen kan je zo online hypotheekadvies krijgen, je kunt de hypotheken ook gewoon afsluiten. Doorhet digitaal insturen van (foto’s) van documenten kan de hele hypotheek online worden geregeld. Vervolgens hoef je enkel nog de notaris te bezoeken om te tekenen voor de financiering en de overdracht van je droomhuis! Voordeel van deze online werkwijze is dat de kosten veel lager zijn en je zo kunt besparen op je uitgaven in een toch al dure tijd. Ook is het een duidelijk pluspunt dat je alle bijkomstigheden in je eigen tijd kan regelen (bijvoorbeeld ’s avonds na werktijd kun je je documenten insturen) en ben je geen tijd kwijt met het heen en weer reizen naar het hypotheekkantoor.

Ook geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje bij eyeOpen.nl


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide