1442
Meer geld voor interieur? Bespaar op internet!
Gepubliceerd: 03-09-2021

Nieuwe accessoires, een leuk meubel, daar word je altijd blij van toch? Maar natuurlijk moeten de maandelijkse lasten ook betaald worden. Een daarvan is internet. En wat nou als we je vertellen dat je flink wat kunt besparen op je internet. Houd jij mooi wat geld over om in iets anders te investeren.

Oude versus nieuwe internetklanten

Nadat je een internet only abonnement hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar om. Het is daar gewoon en wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Als je al een tijdje bij dezelfde provider zit dan is de kans groot dat je meer betaalt dan nodig. Dat komt omdat aanbieders aantrekkelijke welkomstaanbiedingen hebben voor nieuwe klanten. Als jarenlange trouwe klant betaal je echter vaak de volle mep.

Overstappen na abonnementsperiode

De volle mep betalen als dat niet nodig is, dat is zonde natuurlijk. Daarom is het slim om na afloop van je vaste abonnement (je valt dan automatisch in het reguliere tarief) weer over te stappen naar een andere aanbieder. Daarvoor gebruik je een vergelijkingssite zoals Providercheck.nl. Je kunt hier internet vergelijken door simpelweg je postcode in te vullen. Alle aanbiedingen op jouw adres rollen er dan automatisch uit.

inspiratiebrochures1.png

Flinke korting pakken

Nadat je de aanbiedingen voor nieuwe klanten ziet dan moet je mogelijk een paar keer met je ogen knipperen. Het staat er echt: je kunt zomaar €15 per maand minder kwijt zijn. In sommige gevallen kun je dan ook nog eens overstappen naar een abonnement met meer data, zodat je internet nog een stukje sneller wordt. Je ziet ook direct of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres.

Aantrekken met extra cadeaus

Internet aanbieders doen er vaak nog een schepje bovenop om jou over te halen om naar hen toe te komen. Zo krijg je soms gratis presentjes, zoals wifi-boosters, een Google Nest of een gratis tv-pakket als ESPN Eredivisie of Canal+ films en series. Ook kun je combinatiekorting krijgen op energie en het mobiele abonnement.

Voorbeelden van aanbieders met deze voordelen zijn Ziggo, KPN, Youfone, Online.nl en Budget alles-in-1. Je hoeft overigens niet alle aanbieders af te gaan voor het vinden van de beste aanbieder, want met zo’n vergelijker als Providercheck.nl zie je direct welke provider welke voordelen en korting biedt.

Snelheid door overstapservice

Bang dat het heel wat gedoe oplevert om over te stappen van internet provider? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. De meeste providers bieden je namelijk een overstapservice. Je hoeft dan slechts je gegevens achter te laten en zij regelen de rest. Op die manier zit je geen dag zonder internet en betaal je ook niet tijdelijk dubbel voor twee abonnementen. Dat is tegenwoordig dus erg handig geregeld.

Meer geld voor je interieur

Besparen is natuurlijk altijd fijn. En wanneer je het leuk vindt om je interieur regelmatig te updaten dan is overstappen een slimme manier om wat extra centen in kas te houden. Die je dan weer kunt investeren in een mooie vaas, tof fotolijstje, geurkaarsen, zachte kussentjes, enzovoorts. Inspiratie doe je natuurlijk hier op Wonenonline.nl op!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide